Krastoppers

Krastoppers Krasloten

Online krasloten bij krastoppers spelen is de leukste manier van online krassen. Met een keuze uit 14 verschillende krasloten met kans op gigantische hoofdprijzen ben je bij de website van krastoppers aan het juiste adres voor online krasloten. De krastoppers kaarten kun je direct gratis spelen (zie hieronder) en als je het kraslot van je keuze hebt bepaalt speel dan voor echt geld. Als je de online krasloten voor echt speelt maak je pas kans op geldprijzen die op kunnen lopen tot enkele honderdduizenden euro’s.

De krastoppers krasloten zijn verdeelt in verschillende categorieën zoals de gewone krasloten en thema krasloten.  Kies zelf welk kraslot het beste bij je past of speel ze gewoon allemaal.

kluiskraker golddigger
euroknaller cocktails en cash
luckylove kraslot kraslot sportprijzen
ladiesnight tonnen trekken
prijzenrad spetterprijzen kraslot
bingoballen jewels krasloten

Online Krasloten van krastoppers

De online krasloten van de krastoppers worden regelmatig vernieuwd en wij adviseren je daarom ook om regelmatig terug te keren naar deze pagina om te zien of er weer leuke nieuwe krasloten uitgegeven zijn. Uiteraard kun je ook altijd op onze homepage kijken of er nieuws is over online krasloten. Krastoppers is een volledig Nederlandse website doe al enkel jaren de meest gespeelde online krasloten aanbied. De makers van de website (en de loten die je met je muis kunt krassen) hebben echt hun best gedaan om de virtuele krasloten hetzelfde te maken als de ouderwetse kartonnen loten. En ze zijn er echt goed in geslaagd kunnen wij zeggen.

Van alle aanbieders van internet krasloten zijn de loten van krastoppers het snelst en gemakkelijkst om te spelen. De prijzen die je kunt winnen met de Krastoppers krasloten liggen in lijn met de aanbieders van andere krasloten op het internet. Er gaan regelmatig hoofdprijzen van enkele honderdduizenden euro’s uit bij Krastoppers en de kans op een gratis kraslot is beduidend hoger dan bij de sigarenboer. Krastopper krasloten je beste keus!

Kluiskraker kraslot
Met het Kluiskraker kraslot van Krastoppers heb je binnen enkele seconden krassen de mogelijkheid om €50.000 euro te winnen. De Krastoppers krasloten staan erom bekend dat zij veel en vaak prijs hebben en dar kan jij nu van profiteren door alle kluizen op te ‘kraken’ en wie weet heb jij binnenkort €50.000 op je bankrekening staan!

Golddigger Kraslot
Ben jij een echte Golddigger en contstant op zoek naar goud dan zijn de GoldDigger krasloten jou loten. Kras de goudstaven open en win niet één goudstaaf maar ruim 9 goudstaven. Het golddigger kraslot heeft en hoofdprijs van €250.000 euro en met de huidige goud prijs van ruim 30.000 euro per staaf heb jij er dus potentieel meer dan 8 in handen. Stel je eens voor dat jij kunt zeggen; “ach en goudstaafje meer of minder dat doet er voor mij niet toe”, dat zou toch wel een hele lekkere gedachte zijn. Speel daarom nu het GoldDigger kraslot en kijk of jij je binnen groot goudbezitter kan noemen!

Tonnen trekken met de krasloten van krastoppers
Ja je leest het goed tonnen trekken kan bij de krasloten van krastoppers dat is weer eens even wat anders dan een ‘kroketje trekken’. Speel het tonnen trekken kraslot en maak kans op een ton. En even voor de goede orde een ton in kilo’s is misschien maar een eenheid van 1000 maar in baar geld is een ton toch echt 100.000 waard. Vandaar de toepasselijke naam ‘tonnen trekken’, alhoewel hier het tonen krassen natuurlijk bezig op zijn plaats geweest was. Dit doet echter niks af aan het feit dat je nog steed en ton kunt winnen met de tonnen trekken krasloten!

Bingo ballen krassen
In Nederland is het spelen van bingo net zo normaal als het spelen van klaverjassen en heel veel spelers spelen dagelijks een potje bingo of een potje klaverjassen. Nou hebben ze bij Krastoppers krasloten ook een bingo variant ontwikkeld. Kras de bingoballen open en kijk direct wat je gewonnen hebt. Bij de bingoballen krasloten zitten er gegarandeerd 25 hoofdprijzen in van 20.000 euro. Daarnaast speel je met deze krasloten ook altijd mee voor de super jackpot als je dat wilt. Op de jackpot meter kun je zien hoeveel jackpot munten je al bij elkaar gespeeld hebt en als jij er 6 hebt dan maak jij kans op die enorme jackpot van enkele tonnen.

Persoonlijk vinden wij de bingoballen krasloten één van de betere krasloten op het internet en zeker omdat de winstkans op dit kraslot buitengewoon hoog is. Naast de gebruikelijk negen krasvakjes heb je ook nog een extra kans vakje en met dit vakje kras jij je jackpot meter munten bij elkaar. Hoe meer krasloten je speelt des te meer kans heb je op die jackpot. En als je heel erg gelukkig bent met je loten dan heb je er maar 6 nodig om die enorme prijs op jouw bankrekening uit te laten keren!!!

Krastoppers krasloten spelen

Niets is makkelijker dan het online gokken op de krastoppers krasloten, je klikt gewoon op het kraslot van je keuze (klik op de plaatjes hierboven) en je kunt direct krassen. Gokken op de krastoppers krasloten biedt je uren krasplezier en een kans op geldprijzen die je vrijwel nergens anders kunt vinden. Naast de krasloten van Neogames staan ook de krastopper loten hoog in de wereldtop. De unieke speelbaarheid en het prijzen concept maken de loten aantrekkelijk en daarom vinden zij op het internet gretig aftrek bij de echte liefhebbers.

Krastoppers krasloten spelen gaat gemakkelijk met je muis en in tegenstelling tot andere aanbieders van kraskaarten kun je bij deze website niet alle vakjes ineens open krassen en dat maakt het wel zo spannend. Je beleeft langer plezier van een lot en bouwt de spanning langzaam voor jezelf op. Sommige spelers hebben een speciale manier om de loten op te krassen. Vaak beginnen ze altijd met hetzelfde vakje op dezelfde rij en krassen dan volgens een vast patroon en richting alle vakjes open. Je mag dit bijgeloof noemen maar veel spelers varen er wel bij en zullen daarom niet hun koers veranderen.

als je nog nooit online krasloten hebt gespeeld dan zijn de krastoppers krasloten een goed begin. Eerlijk, eenvoudig en echt leuk zijn toch wel de drie steekwoorden die van toepassing zijn op Krastoppers. Als jet het zelf eens wilt proberen dan kun je hier de website van krastoppers bezoeken of gewoon op één van de bovenstaande online krasloten klikken en je kunt ze meteen gratis spelen. Waag ook eens een gokje!