Hopa – Internet krasloten spelen bij Hopa is nu nog leuker. Met het nieuwste neighbours kraslot heb je nog meer kans op winst. Hopa heeft meer dan 60 verschillende krasloten en is de marktleider voor krasloten op internet. Elke maand komt er wel een nieuw kraslot uit en het is bijna niet te geloven welke prijzen je met online krassen kunt winnen.

internet krasloten

Internet krasloten

De internet krasloten zijn vrijwel identiek aan de kartonnen loten die je normaal kunt krassen. Het kopen van krasloten op internet gaat gemakkelijk met ideal via je eigen bankrekening. Als je wilt spelen zonder dat je wilt dat iemand er achter komt hoef je je geen zorgen te maken bij Hopa want op je bankafschrift komt nooit te staan dat je voor krasloten betaald hebt. Ook je winst zal niet kenbaar gemaakt worden als krasloten winst.

De hoofdprijs met internet krasloten ligt beduidend hoger dan de traditionele loten. Het kan zomaar gebeuren dat je met internet krassen een miljoen wint. Kun je je voorstellen?! Een simpel kraskaartje krassen en dan een dikke miljoen euro bij kunnen schrijven op je bankrekening!!! Het kan met de internet krasloten van Hopa. Naast die gigantische hoofdprijs vallen er ook veel meer andere prijzen te verdelen met online krasloten.

Thema krasloten bij Hopa

Hopa staat er als grootste krasloten leverancier om bekend dat zij een enorm assortiment thema krasloten hebben. Wil je voetbal krasloten spelen dan zijn die er, goudstaven, geluksklavertjes, hoefijzers, sterren noem het maar op of je kunt ze krassen. En nu met het nieuwe neighbours kraslot heb je er weer een fantastisch lot bij met de meest waanzinnige prijzen. Koop nu krasloten bij Hopa en win!

Met meer dan 60 loten en spellen is het gokken bij Hopa gegarandeerd een unieke ervaring. Internet krasloten, gokkasten, hi-lo fever en nu ook 90 ballen bingo. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het spelen bij hopa krasloten!