Carnaval staat voor de deur en dat kan niet anders dan dat veel mensen weer online een gokje gaan wagen. De Carnaval vierders zullen proberen om hun budget een beetje op te krikken met de gokspellen en de mensen die juist helemaal niet van Carnaval houden sluiten zich op in hun warme huis en gaan lekker gokken op hun favoriete spellen. Safari Scratch wil het iedereen naar de zin maken en op 18 en 19 Februari hebben zij een hele leuke actie!

Pak 10% Cashback tijdens de Carnaval!

5 euro gratis krasloten van Safari Scratch

Elke spelers die op 18 Februari de dag afsluit met verliest kan rekenen op 10% cashback bij Safari Scratch. Deze gratis cashback kan oplopen tot 10% van het bedrag dat je gestort hebt. Zoals met elke gratis bonus is er een maximum vastgesteld en voor de gratis cashback van 18 Februari is dat 10% tot aan 200 euro. Laat die cashback niet liggen, het is gratis! (En alle nieuwe spelers ontvangen €5 GRATIS)

Gratis krasloten

Naast de cashback valt er nog meer te verdienen in het Carnavals weekend! Voor elke storting die jij doet op 19 Februari ontvang je in lot waar je 200 euro mee kunt winnen. Daar kun je heel veel gratis krasloten van kopen waar je nog meer geld mee kunt winnen. Het minimale stortingsbedrag maakt niet uit en je kunt zo vaak mee doen als je wilt.

Twee dagen lang gratis cash bij Safari krasloten, lees alles op de website van Safari!

Carnaval, hossen, drinken en geld winnen!

Nog eventjes en dan is het weer zover miljoenen Nederlanders de hun Carnavals kostuum uit de kast halen en zich een paar dagen helemaal uitleven. Lekker hossen op de muziek van de blaasorkesten en drinken in het clubhuis, de kroeg of de feesttent. En de thuisblijvers kunnen hun hart ook ophalen, even lekker een momentje voor jezelf en kijken of je nog wat geld kunt winnen met de Carnavals acties van Safariscratch! Online gokken, alaaf, alaaf, alaaaaaf!

Recente artikelen:
[list]3[/list]