Online krasloten dat is krasse, krasse, krasse….!

Alles is tegenwoordig online via het internet te doen, dus ook het leukste en gemakkelijkste spelletje…. krasloten! Er zijn tientallen verschillende online krasloten te spelen en je kan ze kopen voor verschillende bedragen vanaf €1.

De allergrootste en natuurlijk ook de beste plek waar je online krasloten kunt kopen is bij Hopa. De krasloten spelletjes zijn zo leuk dat je ze zeker allemaal wilt proberen en nu kan dat helemaal GRATIS! Dat is wel even wat anders dan bij de sigarenboer. De online krasloten kan je met de muis van je computer ‘open krassen’ en als je geen geduldt hebt kan je ook alle vakjes in één keer open krassen.

Als je nu inschrijft bij Hopa ontvang je een online kraslot van €5 helemaal gratis, laat die kans op gratis online krasloten niet aan je voorbij gaan.

Hopa is de pionier op krasloten gebied (online krasloten) en heeft met de ontwikkeling van de software een grote groep groeiende nieuwe spelers aangeworven. Het krasloten spel is simpel en goedkoop, je hebt al een kraslot voor €1,- dus iedereen kan hieraan meedoen.

Onze nummer twee is Prime, deze nieuwe aanbieder heeft het in zich om een hele grote te worden. Al jaren een begrip voor Backgammon en nu dus ook voor online krasloten. En daar zijn ze goed in.

Kies uit één van de vele leuke krasloten variaties en krassen maar. De krasloten op internet hebben ook vaak een bonus spel verstopt en als je dat wint maak je kans op hele grote geldprijzen. De klantenservice van Prime is prima en het spel aanbod is ook groot, je kunt er diverse spellen spelen en ze hebben ook een online casino waar de Roulette heel erg goed is.

Online krasloten voor uren speelplezier.