Skill krassen is de nieuwst en leukste aanbieder van krasloten. Skill krassen combineert krasloten met skill games. En dit is de nieuwste sensatie op het internet. Online gokken op krasloten is met deze spelletjes echt hilarisch. De animatie figuren beleven de gekste avonturen en voor je het weet zit je er midden in. Je kunt alle krasloten van skill krassen gratis uitproberen en ook de skillgames kun je spelen zonder dat je zelf geld hoeft te storten. Als de krasloten van skill krassen je dan bevallen dan kun je voor echt geld spelen.

Direct spelen bij skill krassen

Skill games

De skill games bestaan uit twee spellen en zijn allebei gebaseeerd op de ‘Thug Life’ in de Bronx in Amerika. Zorg dat je uit de gevangenis blijft want als je in de gevangenis terecht komt dan moet je douchen en zoals je weet kun je dan beter je zeepje in je handen houden. Zorg dat je met je muis jouw zeepje goed onder controle houdt. Want anders…. tsja de gevangenis is niet makkelijk!!

In het tweede spel (je kunt overigens kiezen welk spel je wilt spelen) moet je zorgen dat de zakken met geld in de vluchtwagen terecht komen. Vanaf het dak neem je een aanloop en richt op de wagen, maar laat de zakken wel op tijd los want las je verkeerd gokt en de zak te lang vasthoud dan….. De vluchtwagen is een echte Amerikaanse wagen die door veel van de Zuid Amerikaanse inwoners van de VS gebruikt worden. De Hispanics laten de wagen door middel van veren en hydraulische cilinders heel hoog springen/stuiteren om indruk te maken op andere gangmembers en natuurlijk vooral op de chica’s!

Krasloten van Skill krassen

Hoewel de skill games van skill krassen wellicht wat ver gezocht zijn en niet echt langdurig speel plezier geven zijn de krasloten wel erg goed. En het mooie is je hoeft de online krasloten niet te combineren met de skill games want als jij alleen krasloten van Skill krassen wilt spelen dan kan dat gewoon natuurlijk.

Weet jij in welke geldzak je het prijzengeld kunt vinden kras dan die bewuste geldzakken open en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van €2500,-. Skill krassen bied je ook de mogelijkheid om vrienden op te geven en voor elke vriend of vriendin die jij opgeeft ontvang je een bonus. Dus geef zo veel mogelijk vrienden of vriendinnen op en verdien zo extra geld. Skill krassen voor leuke krasloten en twee leuk spelletjes voor tussendoor!