Krasloten zijn een mooie manier om kans te maken op een mooi bedrag als extra cash in je portomonnee. Door de grote vraag naar krasloten de laatste jaren is men op het lumineuze idee gekomen met het aanbieden van online krasloten. De krasloten die men online kan krassen hebben uiteraard een aantal voordelen, omdat het een stuk gemakkelijker is om deze te verkrijgen. Daarnaast zijn ook de prijzen die met deze krasloten gewonnen kunnen worden veel beter en vaak zelfs hoger dan de krasloten die men in de winkel kan krijgen.

Online krasloten spelen

Online kraslotenDe krasloten online kunnen kopen en krassen is een stuk gebruiksvriendelijker dan de in de winkel te verkrijgen krasloten. De online krasloten zijn namelijk op ieder moment verkrijgbaar, omdat de aanbieder 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend is. Een winkel biedt dit gemak niet waardoor de krasloten niet altijd even gemakkelijk te verkrijgen zijn. Door de eenvoud van het online krassen zal dit dus een stuk fijner zijn.

Net als in de winkel zijn er bij online krasloten vele verschillende soorten krasloten beschikbaar. De kosten voor deze krasloten zijn dan ook verschillend, je kunt kiezen vanaf 5 euro tot tientallen euro’s. Ook de mooie prijzen die gewonnen kunnen worden met het krassen van de online krasloten zijn verschillend per kraslot, maar liggen erg hoog. Vaak zijn de prijzen die te winnen zijn gelijk of zelfs hoger dan de krasloten uit de winkels. Ook zijn er speciale jackpots te winnen met de verschillende loten waardoor de prijzen die gewonnen kunnen worden nog hoger zullen uitvallen.

Een groot voordeel van de online krasloten is dat de prijzen die hiermee gewonnen kunnen worden ook eenvoudig te verkrijgen zijn en hier ook weer meer loten mee gekocht kunnen worden. De prijzen die gewonnen worden zullen namelijk gelijk weer beschikbaar zijn bij de website waardoor men gelijk weer een nieuw online kraslot kan kopen. Een serie krasloten kopen in de winkel heeft dit voordeel niet, omdat deze eerste gekrast moeten worden en dan tijdens de openingstijden van de winkel pas teruggebracht kunnen worden. Daarnaast worden de grote prijzen die gewonnen kunnen worden, welke kunnen oplopen tot €250.000,-, ook gelijk uitbetaald. Wanneer een dergelijke prijs met een normaal kraslot gewonnen wordt moet men een aantal weken wachten op de prijs.

Win 200.000 met online krassen

Online krasloten
Een ander groot voordeel aan de online krasloten is dat de winkans zeer hoog ligt. Een kraslot uit de winkel heeft als winkans gemiddeld 1 op de 5. De online krasloten hebben een hogere winkans die vaak rond de 1 op de 2 ligt. Wanneer men twee loten koopt is de kans dat er een geldbedrag gewonnen wordt dus zeer groot. Dit is dus een stuk voordeliger tegenover de normale krasloten. Daarnaast zijn de lagere prijzen die gewonnen kunnen worden met de krasloten bij de online krasloten een stuk hoger. Zo heeft een normaal kraslot vaak als laagste prijs 50% van de prijs van het lot, terwijl een online kraslot vaak als laagste prijs minimaal 80% van de kostprijs van een lot heeft. De winkans en de bedragen die gewonnen kunnen worden zijn bij online krasloten dus een stuk hoger. In combinatie met het gemak van deze online krasloten zijn deze dus een stuk fijner dan normale krasloten.