Wil jij ook meedoen aan het spectaculaire Blackjack Toernooi in Praag?! Unibet geeft je nog vier (4) dagen de kans om een stoel te winnen en gratis mee te doe aan het prestigieuze Live Blackjack toernooi in Praag! Zaterdag 18 Februari kan jij in Praag zitten en een deel van de vette prijzenpot van een dikke 23.000 euro met je meenemen als jij het blackjack toernooi weet te winnen!

LiveBlackjack Toernooi winnen?

Live blackjack toernooiSchrijf je dan nu in bij de website van Unibet en versla je tegenstanders met Blackjack. Alleen bij Unibet heb je de kans om een geheel verzorgde reis te winnen en deel te nemen aan de Unibet open, Live Blackjack in Praag.

Dus noteer zaterdag 18 februari alvast in je agenda en zeg al je afspraken maar af want wie weet vlieg jij over twee weken wel naar de hele mooi stad Praag!

Naast het toernooi heb je tijd genoeg om te genieten van deze wereldstad die in de top tien van Europese steden staat als het gaat om een ideale mix van cultuur snuiven, architectuur bewonderen en ‘s avonds even lekker de voetjes van de vloer in het bruisende nachtleven!

Riante prijzenpot in de finale

Je kunt maar liefst €8.000 cash winnen, tel daar bij op het pakket van Unibet (ter waarde van €2.000) en je kunt dus even 10K in een weekendje winnen. En het kost je geen stuiver, alle kosten zijn voor Unibet. (zelf als je de Blackjack finale niet mocht winnen!) En waarom zou je het niet proberen, meedoe is zo simpel het enige dta je hoeft te doen is je nu gratis te registreren en je favoriete Blackjack spel te spelen!

18 op 18 voor 21

Nee dat is geen rekensom met een verkeerde uitkomst maar het aantal deelnemers dat gaat strijden om de Live Blackjack finale te winnen! 18 deelnemers op de 18de om de perfecte 21 te winnen! Winnen is natuurlijk het mooiste maar ook de nummer 2 tot en met 6 kunnen reken op een leuk som geld, de winnaar ontvangt €8000 maar de runner up nog altijd 5000 euro en de opvolgende finalisten telkens duizend euro minder. Dus zelfs de speler die als 6de eindigt ontvangt nog steeds €1000!

Nog maar 6 Blackjack finale pakketten over!!!

Er zijn nog 6 pakketten deze week dsu zorg dat jij erbij bent, meedoet en kans maakt op die Blackjack finale in Praag! En dat pakker wil JIJ winnen geloof ons maar! Twee nachten in een luxe hotel (Hilton!), een deelnemers ticket voor het Live Blackjack toernooi, 300 euro voor de ticket en 2x ontbijt en diner en een ticket voor het grote feest op de 18de zelf!

En dat kan je allemaal winnen door Blackjack te spelen van af vandaag tot en met Zondag aanstaande, als dat niet simpel is dan weten wij het niet meer!

Je positie volgen op het scorebord

Elke 50 euro die je omzet (winst en verlies) tel mee voor je puntentotaal. Punten kun je elke speeldag verdienen en dat kan behoorlijk snel oplopen! zeker als je bedenkt dat het om je omzetten ga en niet om geld dat je verliest. elke hand die je speelt telt dus mee om je een kans te geven op een plaats in de grote Live Blackjack finale van Unibet!

De punten telling is als volgt:
€50 – €100 = 2
€101 – €250 = 5
€251 – €500 = 10
€501 – €1000 = 20
€1001 – €3000 = 50
€3000 + = 80
En deze punten kun je leek dag verdienen, houd het scorebord dus in de gaten!

Uiteraard nemen ze ook bij Unibet jouw privacy serieus en op het scorebord van de gewonnen Blackjack punten komt dus niet je volledige naam te staan. Als je dat zou willen zou je dus zelf anoniem deel kunnen nemen aan de Live Blackjack toernooi, of onder de gebruikersnaam die je gebruikt bij Unibet. Maar genoeg gelezen nu, snel naar de tafels en zorg dat je wint! Tot ziens aan de tafels bij het Live Blackjack Toernooi in Praag!

[list]3[/list]