Blackjack Duel is een kaartspel voor twee spelers dat gespeelt wordt als een echt duel. Elke speler ontvangt 10,000 punten om mee te starten. Als speler heb je fiches (spelerspunten) in de waardes 10, 50, 1,000 en 2,500. De maximale inzet per hand is 2.500 punten en je kunt je fiches op elk speelveld inzetten. Net als gewoon Blackjack is het doel van het spel 21 te halen, (of zo dicht mogelijk bij 21 te eindigen) en daarmee de dealer te verslaan.

Bij Blackjack duel is het de ook bedoeling dat je, naast het verslaan van de dealer, meer punten verzamelt (wint) dan je tegenstander voor het einde van het spel. Na 5 rondes, of maximaal 15 minuten speeltijd, is het spel afgelopen en voor elke speelronde die een speler gepast heeft worden 1000 punten ingehouden van het totaal van die speler. De speler met de meeste punten wint het Blackjack duel. Mocht een speler minder dan 10 punten hebben dan is het spel ook verloren voor die speler omdat de minimale inzet bij dit blackjack spel 10 punten is.

Naast deze variant van Blackjack heeft stargames nog diverse andere Blackjack spellen waar je leuke geldbedragen mee kunt
winnen.