Gokken op Spin7 – De Bingo variant met jokers Spin7 wordt met z’n tweeën in een rechtstreeks confrontatie gespeeld. De duur van het spel is 15 rondes. Net zoals in de het echte Bingo ontvangen de spelers speelkaarten met genummerde vakjes. Bij Spin7 hebben de vakjes oplopende nummers van 1 tot 99. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk mogelijk nummers in de speelkaarten goed te hebben en deze te markeren. Ook bij Spin7 is het de bedoeling om daarbij rijen van 5 te maken. Bij Bingo kan dit alleen verticaal of horizontaal maar bij Spin7 is diagonaal ook goed. Daarnaast heb je als speler de beschikking over jokers die je in kunt zetten.

Speel Spin7

Spin7Vul zoveel mogelijk rijen zo goed mogelijk in en wie wet ben jij de winnaar. De winnaar is de speler die de meeste punten behaalt. Je hebt 15 rondes de tijd om de meeste combinaties te verzamelen en hoger te eindigen als je tegenstanders.

Na de 15de ronde kun je door een klik op de knop “Nieuw spel” een nieuw spel beginnen.

Het Spin7-spel oppervlak bestaat uit 4 gekleurde speelkaarten, met 5 kolommen en 5 rijen voorzien van de nummers 1 tot en met 99. In het midden van het speelveld kun je zien wanneer de volgende deel van het spel gaat beginnen.

Onder de speelkaarten bevinden zich 2 getallen rijen met ieder 5 boxen die de getrokken nummers laten zien (ook de jokers). Door een klik op de Spin-knop draait de getallen rol en worden de nieuwe nummers gekozen. Ook bij Spin7 kun je er voor kiezen om de nummers automatisch te laten trekken door de computer. Je hoeft dan niet steeds de activeer knop te gebruiken.

De Jokers in het spel

Bij Spin7 kun je spelen met 2 verschillende jokers, de vrije joker en de kolommen joker. Elke nieuwe ronde kun je een vrije joker inzetten voor een willekeurig getal in één van de kaarten in het speelveld

Het aantal kolommen jokers niet van tevoren vastgesteld en per ronde verschillend. Kolommen jokers worden als roze pijl in de getallen rol afgebeeld. Je kunt gebruik maken van deze joker zo lang als de pijl knippert in de kolom die aangegeven is.

Spin7 Speluitleg

Spin7 is een erg gemakkelijk te spelen spel en wij zijn ervan overtuigd dat de bingo spelers het spel binnen enkele seconden door hebben. Toch geven we hier nog een Spin7 spel uitleg. Lees het even door of speel Spin7 nu meteen.

Je kunt de getallen gemakkelijk markeren door met je muis op het gekozen getal te klikken. Het nummer zal in een gele bal veranderen en de markering stat genoteerd door de computer. DE nummer die al gevallen zijn worden door een cirkel herkenbaar gemaakt op het speelveld.

Als het jou lukt  om een rij van 5 gele ballen bij elkaar te spelen dan komen er op de ballen op die lijnen sterren te staan. Ook volle kaarten en rijen alle kanten op worden door starren gemarkeerd.

Het spel dat een kwartier kan duren (echt de perfecte speeltijd om even tussendoor te doen) word bijgehouden rechtsonder in je beeldscherm. Hier zie je het aantal gespeelde- en het totaal van de rondes. Als je 15 rondes hebt meegespeeld kun je ervoor kiezen om het speelveld te verlaten. Ook kun je er voor kiezen om mee te kijken met je tegenstander hoe die het er vanaf brengt in de vervolg rondes. Klik op de “Verlaat” of “Kijk mee” knop voor je keuze.

Het duel aangaan bij Spin7

De spel voorwaarden zijn in een Spin7-duel voor allebei de deelnemende spelers gelijk, beide spelers ontvangen dezelfde karten met dezelfde nummers. Het gebruik van de Bingo jokers is in deze vorm van doorslaggevend belang. Ben jij slim genoeg om je tegenstanders een hak te zetten?

Jouw tegenstanders kunnen samen met jou of na elkaar het Spin7 spel spelen. Als het Spin7 duel voorbij is kan je direct met de volgende tegenstander het nieuwe spel starten. Bij Spin7 spelen 2 spelers een bingo-duel in 15 rondes tegen elkaar.  Vergeet niet de vrije joker in te zetten op je geluksnummer!

De verschillende hokjes op de kaart (donkere en lichte) vertegenwoordigen ieder een eigen waarde.  De lichte vakjes die je markeert zijn 5 punten waard en donkere 10 punten.  Lukt het jou om binnen de speeltijd een horizontale, verticale of diagonale rij bij elkaar te spelen dan ontvang je  50 bonuspunten.  Heb je een volle kaart van alle donkere hokjes dan verdien je 500 punten.  Een gewone volle kaart is 300 bonuspunten.

Speel Spin7 bij Stargames

Spin7