Klaverjassen is waarschijnlijk het meest gespeelde spel in Nederland en met de komst van de vele online spelaanbieders kun je ook online klaverjassen. Stargames is één van de grootste spelaanbieders op het internet en zij hebben een heel arsenaal aan online kaartspellen voor echt geld waaronder klaverjassen voor echt geld. Er zijn drie varianten die je kunt kiezen waaronder de normale en de Zwitserse, Duitse of Franse spel variant.

Klaverjassen online spelen

Klaverjassen

Klaverjassen via internet

Het kaartspel klaverjassen kent op het internet dezelfde regels als dat je het thuis zou spelen. Het wordt ook met 32 kaarten gespeeld (de 7 tot en met de Aas). Om te winnen dien je meer punten te verzamelen dan je tegenpartij. Spelend in twee teams van elk twee personen krijgt ieder 8 kaarten toegedeeld bij online klaverjassen

Het spel bestaat uit 8 slagen: elke speler slaat en kaart per slag, 1 slag bestaat dus uit 4 kaarten. Een nieuwe slag begint met de speler die aan de beurt is (vaak is dat de speler die de vorige slag gewonnen heeft). Die bewuste speler speelt een kaart en de links van hem moet dan een kaart van dezelfde kleur spelen. En zo de klok rond tot de laatste speler. Bij de laatste speler aangekomen is de slag afgelopen en de vier kaarten van de slag gaan naar het team van de speler die de hoogste kaart van de gevraagde kleur heeft gespeeld. elke ronde (of slag) worden de kaarten worden bij de kaarten uit de voorgaande gewonnen potjes van het team gelegd. Klaverjassen op internet is lekker snel!

In het geval dat een speler de gespeelde kleur niet heeft dan zal die speler een troefkaart moeten spelen. Heeft een andere speler die voor jou aan de beurt was ook al een troef gespeeld, dan zul je een hogere troef moet spelen, indien mogelijk. Als er troef is gespeeld in een slag, dan gaat die slag naar degene die de hoogste troef heeft gespeeld. Als je geen kaarten van de gespeelde kleur hebt en ook zonder troefkaarten zit zul je een willekeurige kaart moeten spelen. Diegene die de slag heeft gewonnen begint automatisch met de nieuwe ronde.

Klaverjassen voor echt geld

Bezoek snel de website van Stargames en schrijf je nu in. Je ontvangt dan direct 100% eerste stortingsbonus (welkomstbonus) en kunt direct online klaverjassen voor echt geld. Of je kiest één van die andere geweldige kaart- of casino spellen!