De wintermaanden zijn de ideale maanden om lekker binnen te zitten en een potje te pokeren. Als je het spel nog niet onder de knie hebt kun je nu de beste DVD en boeken bestellen om je de fijne kneepjes van het pokerspel bij te brengen. Er zijn al duizenden mensen die met online pokeren een aardig zakcentje bijverdienen dus waarom zou jij dat ook niet kunnen?!

Bestel je pokermateriaal

Pokeren leren

Het spel heb je zo onder de knie maar om de echter professional player skills te leren heb je wel wat tijd nodig. Maar de DVD’s of de boeken die je hierboven kunt bestellen ben jij binnen ‘no time’ een echte crack! Wist je dat de spelers van de World Series of Poker (WSOP) soms wel om een miljoen euro spelen? En dat de European Poker Tour (EPT) ook voor amateurspelers toegankelijk is? Dus waar wacht je nog op leer wat echt bluffen is, zet je pokerface op en combineer de juiste kaarten om die Royal Flush bij elkaar te kaarten.

Naast de pokerboeken en de DVD’s zijn er ook nog online pokerscholen waar je gratis jezelf kunt perfectioneren in het pokerspel. Inschrijven kost je niks en je kunt uit meerdere tafels kiezen afhankelijk van het spelniveau dat jij al aan kunt. Dus als beginner hoef je je geen zorgen te maken dat je tegen ervaren spelers komt te spelen, al kan er soms wel eentje tussen zitten. Maar dat kan je alleen maar sterker maken. Van de ervaren spelers dien je het tenslotte te leren.

Pokerboeken en DVD’s

Naast de online pokerschool kun je in de pokerboeken op je gemak nog eens wat tips en trucs nalezen en je handen perfectioneren. De DVD’s geven je een beter inzicht in het ontwikkelen van de do’s and dont’s aan de live pokertafels. Boetseer je pokerface in de blufstand en bluf er op los. Win met pokeren en wie weet ben jij aan het eind van de winter wel de gastspeler in de eerste ETP toernooien!