Backgammon op de computer is leuk maar het is nog leuker om online backgammon te spelen tegen echte tegenstanders uit de hele wereld. Daag je tegenstander uit en win het geld van jullie inzet! Bij Stargames kun jezelf de inzet bepalen en je tegenstanders uit kiezen.

Er zijn honderden backgammon spelers tegelijk online uit alle landen van Europa. Kies het spel dat je wilt spelen (er zijn diverse backgammon varianten) en kies daarna uit tegen welke backgammon speler je wilt spelen. Je hebt de mogelijkheid om bij elk spel mee te kijken zodat je het niveau van jouw tegenstanders kunt inschatten voordat je ze uitdaagt voor een back gammon duel.

Het spelen kan al vanaf een paar dubbeltjes en als je voor veel geld wilt spelen dan is die mogelijkheid er ook. Bij Stargames kun je gemakkelijk via ideal betalen en je krijgt ook nog eens een vette welkomstbonus kado van €100 zodat je alle spellen (dus ook backgammon) gratis uit kunt proberen. De bonus is echt geld dus als je er mee wint dan mag je de winst uit laten keren op je rekening.

Naast leuke tafelspellen zoals backgammon, poker, klaverjassen, solitaire en dobbelen knu je ook online gokken op echte casino spellen spelen bij Stargames. De online gokkasten hebben leuke jackpots en bonuslevels en het roulettespel is er ook aan te raden. Open eens een gratis account en probeer het zelf.