Stargames is wat anders dan online gokken, speel de leukste spelletjes online en verdien er nog geld mee ook! Speel solitaire, rummy (backgammon), Yathzee, Mau Mau en nog tientallen andere spellen! De meeste spellen kun je met meerdere spelers spelen en dat maakt het nog leuke dan in je eentje.

Als je nu een account aanmaakt bij Stargames dan ontvang je een voucher met een gratis bonuscode die je recht geeft op €100 speelgeld. Met deze bonus kun je echt geld verdienen.

Speel bijvoorbeeld patience (solitaire) tegen de computer maar dit keer om echt geld! Heb je de 52 kaarten allemaal opgespeeld dan win jij. De regels zijn hetzelfde als bij de versie van microsoft windows met één groot verschil, hier kun je echt geld winnen! zoals we al begonnen is dit een hele andere vorm van online gokken.

Stargames heeft ook wel echte casino spellen maar die kan je overal spelen. De behendigheids (of gezelligheids spellen) die je via de website van Stargames kunt spelen zijn uniek en dat maakt het spelen bij deze spel aanbieder extra leuk!

Probeer het zelf maar eens en je zult zien hoe leuk de spellen zijn.
Online gokken op leuke spelletjes