Speel nu mee in de online poker freerolls en win fantatische prijzen, tienduizenden euro’s, televisie, camcorder, Apple I-book en nog veel meer. De eerste poker freeroll start 2 februari, er zijn in totaal 7 freerolls. De beste tien spelers van elk van de 7 poker freerolls zullen op 21 februari tegen elkaar spelen in het finale toernooi.

De freerolls starten elke keer om 19:00 ‘s avonds om iedere poker speler de mogelijkheid te bieden om mee te doen. Pak metten die gratis bonus van 50% tot aan €100 mee en zorg dat je bij de winnaars zit. Als je denkt dat je een goede poker speler bent dan kan je deze freerolls niet aan je voorbij laten gaan. Het Stargames platform heeft hele goede poker software en er spelen duizenden spelers online poker. Er zullen een paar poker giganten meedoen dus makkelijk winnen is er niet bij.

Op de volgende dagen kun je deelnemen aan de poker freerolls; 2,4,9,11,16 en 18 februari. Je kunt ze natuurlijk ook allemaal spelen en daarmee meer kans maken om in de grote poker finale te zitten.
Online gokken - Poker Freeroll