Poker toernooi

Amsterdams Poker organiseerd elke week speciale poker toernooien voor de Nederlandse Poker spelers. Speel poker en chat met je medespelers terwijl je op jacht gaat naar die royal flush. Elke Vrijdag, Zaterdag en Zondag is er een speciaal toernooi volgens het schema hieronder.

  • Elke Vrijdag avond om 20:00 start het Koninginnen toernooi Buy-in: $ 20 + $ 2
  • Elke Zaterdag avond om 24:00 start het Brabantse Nachten toernooi Buy-in: $ 10 + $ 1
  • Elke Zondag avond om 18:00 start het Oranje boven toernooi Buy-in: $ 5 + $ 0,50

Vanavond kun je dus poker spelen in het Koninginnen toernooi, en laat je niet in de maling nemen door de naam want het teornooi is voor zowel vrouwelijke als mannelijke spelers dus zorg dat je klaar zit om 20:00. En laat je medespelers zien welke poker skills jij in huis hebt. Het voordeel van online poker spelen is natuurlijk dat je geen pokerface op hoeft te zetten omdat niemand je gezichtsuitdrukking kan zien en je dus niet verraden kunt worden door een brede glimlach of een bezorgde frons op je voorhoofd.

Online poker kun je ook lekker nonchalant vanuit je luie stoel doen en desnoods gewoon in je pyjama blijven zitten, er is toch niemand die dat door heeft. En als je een liefhebber bent van sigaretten kun je zelfs gewoon door roken tijdens het spelen van poker op je computer, je zult niemand tot last zijn.

Amsterdams Poker