Je kunt nu biljarten op je computer en als wij zeggen biljarten dan bedoelen we ook biljart! Bepaal vooraf waar je effect geeft hoe hard je gaat stoten en welk richting, het is echt ongelofelijk hoe realistisch.

Bij Stargames kun je kiezen uit ‘8 ball pool’ of ‘snooker’ en er zijn honderden tegenstanders vanuit heel Europa dus je hoeft niet weer tegen je kroegmaatje te spelen. Zoals geschreven is de software heel erg goed en benadert het echt biljarten wel heel erg. Het geven van effect kun je bepalen door eerst op de bal (via een vizier) aan te geven waar je hem wilt raken en dan bepaal je met de keu, de snelheid en richting van de bal. Net zoals bij echt biljarten dus.

Afhankelijk van je tegenstander kun je samen de inzet (al vanaf een dubbeltje) bepalen of je kiest vooraf een tafel met een betere tegenstander en speelt voor hogere bedragen. Je hoeft natuurlijk geen geld in te zetten want je kunt ook gratis oefenspellen spelen. Maar het is natuurlijk wel leuk om je favoriete spel te spelen en ondertussen een gokje te wagen.

Zowel bij pool als snooker loopt de klok mee om te voorkomen dat je tegenstander teveel tijd neemt, als dit onverhoopt gebeurt is de tijd om kan je de speler verwijderen van het spel.
Online Biljarten speel leuke spelletjes