Spider Solitaire

Speel met twee spelers Spider Solitaire, de leuke variant op het populaire kaartspel Patience! Spider Solitaire heeft vrijwel dezelfde spelregels als Patience en het is de bedoeling dat je alle speelkaarten per groep weg weet te leggen.

Als je een ononderbroken reeks van alle kaarten in dezelfde kleur per stapel op elkaar weet te leggen dan gaat die stapel automatisch weg. Probeer door het juiste inzicht en het wisselen van de kaarten alle vier de stapels weg te krijgen en je hebt gewonnen. Als je dit sneller doet als je tegenstander dan heb jij het Spider Solitaire duel gewonnen en de inzet die jullie met elkaar afgesproken hebben!

In de oudere besturingsversie van Windows (XP) kon je ook Spider Solitaire spelen. Het is één van de populairste kaartspellen die je in je eentje kan spelen. Als jij goed bent in deze versie van Solitaire moet je zeker eens Spider Solitaire Duel spelen bij Stargames. Waar je bij de XP versie alleen maar punten kunt winnen kun je bij Stargames ook echt geld winnen met het spelen van dit leuke kaartspel.

Gratis Welkomst Bonus

Als je een account opent bij Stargames ontvang je ook nog eens tot aan €100 bonus op je eerste storting. Nadat je een account geopend hebt klik je op spellen en dan kies je Spider Solitaire. Je ziet dan in het linkerscherm allemaal namens staan van mensen waar je tegen kunt spelen. Er zijn duizenden mensen vanuit heel Europa dus aan tegenstand geen gebrek.

Probeer nu uit hoe goed jij bent in Spider Solitaire!
Spider Solitaire