Online gokken op de wedstrijden in de kwartfinales van de Australian Open kan je vanaf vandaag doen! Bwin heeft een paar aantrekkelijke weddenschappen voor je klaar staan en de quotes zijn gunstig. De twee top spelers Roger Federer en Rafael Nadal ( respectievelijk de huidige nummer 1 en 2 van de wereld) komen beide uit in de kwartfinales.

De Australian Open heeft al een paar verrassingen laten zien en wie weet gebeurt dat morgen (dinsdag 26 Jan.) wel weer. Rafael Nadal neemt het op tegen de nummer 4 van de wereld, Andy Murray en dit belooft een behoorlijk pot te worden. Beide tegenstanders zijn erg aan elkaar gewaagd en een uitslag voorspellen is moeilijk voor deze wedstrijd. De bookmakers geven voor beide spelers een quote van 1.85 voor een winnende weddenschap op.

Roger Federer neemt het op tegen Nikolay Davydenko, de nummer 6 van de ATP ranking (officiele tennis ranking). Federer is in de ogen van de bookmakers de favoriet voor winst bij deze wedstrijd. Online gokken op Federer’s verlies kan je echter wel 2.85 keer je eigen inzet opleveren. Dus een weddenschap afsluiten op Davydenko kan best nog wel een een verstandig besluit zijn. Uiteraard beslis jezelf welke weddenschap voor jou het gunstigste kan uitpakken.

Wat je ook beslist de Australian Open kwartfinales zijn wel hele leuke kampioenschappen om eens in de wereld van online gokken te stappen. Bwin geeft je ook nog eens gratis geld om het zelf een te proberen, dus wat houdt je nog tegen om je eerste weddenschap af te sluiten?!