Dit jaar zullen er twee Nederlandse tennissers deelnemen aan de Australian Open, Robin Haase en Thiemo de Bakker starten morgen voor hun eerste wedstrijd. De Australian open is één van de 4 Grand Slam toernooien die de tennis wereld rijk is.

Het is onwaarschijnlijk dat er dit jaar een Nederlander in slagen om de Australian Open te winnen, en dat is ook terug te zien bij de quoteringen van de bookmakers. Rafael Nadal en Roger Federer zijn door de wedkantoren genomineerd als de absolute favorieten voor de titel. Zet je geld in op één van de favorieten en je bent bijna zeker van winst. (Al zal dit wel een laag bedrag zijn)

Bij Bwin kan je ook speciale weddenschappen afsluiten zoals bijvoorbeeld; “zal Venus Williams tenminste 1 set winnen” of “wie zal de eerste bal winnen in de wedstrijd tussen Peter Luczak en Rafael Nadal”.  Als je op de website van Bwin kijkt zul je nog veel meer van dit soort online weddenschappen vinden. Met zoveel tennissers op een toernooi kan je je voorstellen dat er een ongekend aantal weddenschappen samen te stellen is. De bookmakers hebben het er maar druk mee en zullen de online gokkers die van tennis houden heel veel quoteringen opgeven.

Wedden - weddenschappen online