Raymond van Barneveld (Barney) is er in geslaagd om de halve finale van de PDC dart kampioenschappen te bereiken! Vrij gemakkelijk versloeg Barney Ronnie Baxter uit Engeland. Baxter werd alweer voor de 7de keer door van Barneveld verslagen in een wedstrijd die live uitgezonden werd.

Bwin is er weer klaar voor om jouw online weddenschappen aan te nemen. Op dit moment ontvang je 9 keer je inzet als je een weddenschap afsluit waarion je voorspelt dat Barney het PDC toernooi gaat winnen en daarmee wereldkampioen word. Je kunt ook inzetten op de wedstrijd van vandaag die Raymond van Barneveld moet spelen tegen de uit Australie afkomstige Simon Whitlock.

Deze wedstrijd kon wel eens een hele moeilijke worden voor Barney, Whitlock heeft een indrukwekkend toernooi gespeelt tot nu toe en is ook zeker een kandidaat voor de titel.

De twee grootste online wedkantoren zitten niet ver van elkaar af met de quotering dus de keus is aan jou om je weddenschap te plaatsen Unibet geeft €2.22 op voor Barney en bij Bwin ontvang je €2.10 voor een winnende Raymon van Barneveld.

Sluit je weddenschap nu af, klik hier