Ramon van Barneveld ‘Barney’ heeft gisteren Brendan Dolan een verpletterende nederlaag laten beleven. Met 4-0 was Barney de koning van de darts. Ontelbare 180’s en een ‘nine darter’ lieten Dolan in verbijstering achter.

One Nederlandse dart kampioen Ramon van Barnevelt moet het in de volgende ronde (morgen 29 Dec.) opnemen tegen Kevin Painter de man die Vincent van de Voorde versloeg onze derde Nederlandse gigant op de PDC.

Barney moet en gaat winnen en je kunt nu geld in zetten op Raymond van Barneveld bij één van de beste bookmakers van Nederland Unibet!

En natuurlijk hebben wij ook onze meest sympathiek dater Co Stompe nog die de kleuren van Nederland op de PDC gaat verdedigen in de ronde van vandaag! De online bookmakers hebben Co Stompe ingezet op 1.65 als quotering dus dat is ook zeker de moeite waard om nu een gokje op te wagen.

Het zou natuurlijk voor het Nederlandse darten helemaal top zijn als zowel Barney als Stompe door gaan naar de voglende rondes van de PDC dart kampioenschappen want dan zijn ze allebei wel heel erg dicht bij de finales!

Sluit je weddenschap nu af, klik hier