Nederland is sterk vertegenwoordigd in de PDC kampioenschappen, voor de kwart finales zijn Raymond van Barneveld en Co Stompé nog in de race!  En met een beetje geluk en kwalitatief goed dartspel is het zelfs mogelijk dat beide spelers door stoten naar de halve finale van de pdc darts kampioenschappen.

Co Stompé (in Engeland beter bekend als The Matchstick’) neemt het op 1 Januari om 15:00 op tegen Mark Webster. Een tegenstander waar Stompé het zwaar tegen zal krijgen, maar winst is zeker mogelijk. Als je denkt dat je de uitslag kunt voorspellen waag dan eens een gokje bij Unibet het grootste online wedkantoor voor al je weddenschappen op dartwedstrijden en andere sport evenementen!

Raymond (‘Barney’) van Barneveld staat al weer 25 jaar ‘pijltjes te gooien’ en is uitgegroeid tot een groot fenomeen in Engeland en de rest van de wereld. Barney dart omstreeks 20:30 tegen Ronnie Baxter ook al een tegenstander van voormaat! Maar Barney is natuurlijk de favoriet bij de bookmakers en terecht zouden wij zeggen! Raymond moet Baxter kunnen verslaan en dat is ook te zien aan de quotering van de online bookmakers zij hebben allemaal Barney als winnaar ‘ge-qoute’.

Nu is het natuurlijk wel zo dat je in een kwart finale met zulke spelers nooit echt kan voorspellen wat er zal gebeuren daarom is het zo leuk om een online weddenschap te plaatsen en wie weet win je er nog wat geld mee ook? Wij zetten in elk geval ons geld in op de beide Nederlanders!

Sluit je weddenschap nu af, klik hier