De loting voor de Champions league wedstrijden is weer gedaan en ook dit keer staan er weer een aantal boeiende voetbalwedstrijden op het programma. De beste 32 teams uit Europa spelenb mee en dat zijn zeker wedstrijden om naar uit te kijken. Champions league voetballweddenschappen sluit je natuurlijk af bij Unibet!

Het is tenslotte de eerste online bookmaker op de markt met quotes voor de eerste 16 wedstrijden op de Unibet wbesite. Deze staat nu al boordevol met de beste Champions league voetbalweddenschappen voor kwalificaties, toernooi winnaars, topscoorders en nog veel meer.

Champions League voetbalweddenschappen

Champions league voetbalweddenschappen

Quotes voor de Champions league

Barcelona is veruit de favoriet om de winnaar te worden van de Champions league de quotes staat op 3.20, als nummer twee wordt getipt de aartsrivaal, Real Madrid met 5.00 als quote. De topclubs uit de Premier league Chelsea en Manchester United staan als derde en vierde met respectievelijk 6.00 en 8.50 op de lijst.

Daarnaast zijn er nog een aantal teams, waaronder AC Milan, Bayern Munchen en Inter met aantrekkelijke odds tussen 22.00 en 25.00 en je kunt voorstellen dat de kans dat één van die clubs wint zeker niet onmogelijk is. Wanneer je wilt inzetten op een outsider als bijvoorbeeld Lyon, dan zou een €10 weddenschap €1500 uitbetalen!

Wedden op de Champions league wedstrijden kan al vanaf vandaag en in de loop van de volgende weken zul je de quotes zien veranderen. Afhankelijk van blessures van spelers, prestaties in de de nationale competities en/of trainerswiselingen stellen de quotes makers van Unibet de voetbal odds bij naar boven of beneden. Als je nu je Champions League weddenschappen afsluit heb je vaak de beste quotes, dus ga direct naar de website van Unibet!