Wedden bij Bwin

Vanavond gaat het los op Stamford Bridge, het voetbal stadion van Chelsea FC. In champions league wedstrijd neemt Chelsea het vanavond op tegen Inter Milan en je kunt nu wedden op deze wedstrijd bij Bwin. Na de 2-1 winst van Inter in het eigen Guizeppe Measso stadion is het nu aan Chelsea om aan te tonen of zij of Milan in de volgende ronde van de Champions league thuis horen.

De coach van Inter Milan, Mourinho, was al eerder de voetbal trainer van Chelsea en het zal dus een warm weerzien worden voor de de ex-coach van plaatselijke FC. De fans van Chelsea zullen zeker van zich laten horen in deze toch al beladen wedstrijd. De huidige coach van Chelsea, Ancelotti, komt namelijk uit Italie en als de tegenstander dan ook nog eens uit Italie komt dan ‘dondert’ het in het Engelse traditionele voetbal bolwerk. Zeker de Chelsea fans staan bekend om hun loyaliteit aan Engeland en oude voetbal traditities.

Bwin heeft de weddenschappen geopend en je kunt vanvond als vanouds weer live wedden tijdens de wedstrijd Chelsea – Inter Milan (of een andere champions league wedstrijd). Dus maak de wedstrijd nog spannender en sluit nu een weddenschap af bij Bwin op het team waarvan jij denkt dat ze gaan winnen. Of kies voor een strategische weddenschap en plaats inzetten op diverse wedstrijden van de championsleague.

Wedden bij Bwin