Naast Friesland lijkt het nu ook wel of de rest van Nederland bevangen is met de Elfstedentocht koorts! “It giet oan” is de meest gehoorde spreuk van de afgelopen dag en des te meer reden voor Unibet om de weddenschappen weer te open.

UPDATE”Volgens onbevestigde berichten giet it Zaterdag oan! Nu inzetten bij Unibet, de laatste kans!!!!

Nu gokken op de Elfstedentocht en mocht je de finish niet halen heb je misschien toch geld gewonnen!

Direct gokken op de Elfstedentocht!

Gokken op de Elfstedentocht

Gaat de Elfstedentocht door ja of nee

De stelling is deze keer wel heel erg simpel want je hebt alleen ja of nee, meer opties zijn er niet. Maar ja om je een beetje te informeren en een hoger kans op winst te hebben adviseren wij je toch om alle weerberichten nauwlettend in de gaten te houden want alleen dan weet je of de Elfstedentocht wel of niet doorgaat!

Het altijd sprookjesachtige decor in het pittoreske Friesland ligt er in elk geval klaar voor nu maar hopen dat het nog een dag of tien flink blijft vriezen voor de Friezen, afijn… voor alle Nederlanders natuurlijk!

Unibet ElfstedentochtGokken op de uitslag kan nog even hoor want de voorspelling lopen tot april dit jaar. Mocht hij binnenkort wel geren woren dan vervalt de weddenschap natuurlijk want twee in één jaar is misschien wel wat teveel van het goede.

De noteringen zijn duidelijk NEE hij gaat niet door staat op €1.40 en dit vinden nog steeds ruim 60% tot 70% van de personen die al een weddenschap op het doorgaan van de Elfstedentocht hebben afgelsoten. Ja, we gaan 11 steden met een bezoek verrassen doet €2.65 bij Unibet. Dus en dikke minderheid is positief gestemd dat de Toch der Tochten er daadwerkelijk gaat komen.

Elfstedentocht schaatsen in de winter of verplaatsen naar de zomer en zwemmen?

Het is ondertussen alweer een jaar of 15 geleden dat wij konden kijken naar het spektakel van de schaatstocht. Wij vragen ons af of de winters nog wel in staat zijn om het ijs te produceren dat nodig is om de Elfstedentocht voortaan naar de zomer te verplaatsen en de deelnemers de toch zwemmend af te laten leggen.

Unibet zal hier gen voorstander van zijn want zij hebben elke jaar weer een mooie kans om de mensen te laten wedden op de Elfstedentocht en weten jullie wat, wij doen gewoon lekker mee! Dat geeltje (€25) zetten we gewoon in op “Ja hij gaat wel door” en als we winnen halen we Chinees voor de redactie!

Wij gaan gokken op de Elfstedentocht en onze schaatsen uit het vet halen!

[list]3[/list]