Het EK 2012 staat stond voor de deur en geld inzetten op Oranje lijkt wel volkssport nummer één te worden. Wij horen niet anders op het werk en in onze kennissenkring;”Hoeveel heb jij ingezet op Oranje?!” Naast de regelmatig gehoorde vraag; “waar kan je beste quotes voor het Nederlands Elftal vinden” het bewijs is daar het EK voetbal virus is nu echt losgelaten op de Nederlanders!

Geld inzetten en winnen met Oranje

Geld inzetten op Oranje

Inzetten op winst of verlies

Hoe ons Nederlands Elftal gaat presteren is nog maar de vraag maar dat wij er klaar voor zijn staat als een paal boven water! Nu de selectie van Bert van Marwijk nog. Laten we hopen dat ze ons geld waard zijn en of je nu in gaat zetten op winst of verlies (moreel ondenkbaar maar financieel gezien wellicht een goede keus!) het kan bij Unibet. De bookmaker heeft honderden quotes voor je klaar staan en als je het een beetje slim speelt kun je met je inzetten op het Nederlands Elftal een leuk bedrag bij elkaar wedden.

Als je nog nooit een weddenschap op het Oranje hebt afgesloten via Unibet dan kun je ook nog eens genieten van de speciale EK actie die je €60 bonus op kan leveren. Unibet is het grootste wedkantoor van Nederland en omdat ze zelf ook voor Oranje zijn kun je rekenen op de beste quotes voor het Nederlands elftal.

“Een exclusieve EK actie bij Unibet! Maak tot 1 juli een account aan en stort een bedrag op je Sportsbook rekening. Ontvang vervolgens een bonus van 100% tot wel 60 euro! Bij de eerste storting heb jij dus gelijk je eerste EK winst al te pakken. Wacht niet langer en registreer je vandaag nog! €60 helemaal gratis en de leukste specials bij Unibet!

Oranje weddenschappen tijdens het EK

Je kunt er voor kiezen om te wedden op Oranje voordat de wedstrijden beginnen. Je kunt hiermee je kansen op hogere winsten vastleggen. De quotes voor de wedstrijden voor het Nederlands elftal zullen gedurende de EK bijgesteld worden en hoe verder Oranje komt hoe lager de quotes voor de jongens van van Marwijk zullen liggen. Dus als je in wilt zetten op Oranje dat het EK gaat winnen doe je dat het beste voordat de Europese Kampioenschappen daadwerkelijk beginnen.

Tijdens de wedstrijden kun je ook live inzetten op alle wedstrijden en scores. Dus of je er nu voor kiest om voor de wedstrijd Nederland – Duitsland in te zetten of tijdens de wedstrijd dat kan allebei. Wederom dien je er wel rekening mee te houden dat de quotes verschillen. Om je alvast te verdiepen in hoe het wedden op Oranje in zijn werk gaat kun je hier meer lezen. Succes met je weddenschappen en met Oranje natuurlijk!