Gokken op de Oscars kan nog 24 uur! Nog even en dan is het zo ver en dan gaat in Hollywood het festival van de Academy Awards weer van start! De Oscars zoals ze bij het grote publiek bekend zijn is en jarlijks terugkerend spektakel uit de film wereld en als je als acteur of regisseur ooit een Oscar wint (of gewonnen hebt) dan kun je er van verzekerd zijn dat de filmrollen je tegemoet komen stromen.

Er zijn hele bekende films zoals Titanic bijvoorbeeld die heel veel Oscars hebben gewonnen, maar er zijn ook nominaties voor animatie films en bijvoorbeeld het beste geluid. Natuurlijk zijn dit de “ondergeschikte” Oscars en het draait eigenlijk alleen maar om de Oscar voor de beste film of die voor de beste actrice en acteur. Ook de bijrollen en decor en dergelijke kun je een gokje op wagen want gokken op de Oscars heeft ongekende mogelijkheden!

Gokken op de Oscars

Gokken op de Oscars

Wedden op Oscars

Met alle categorieën die er zijn kun je je opmaken voor een hele lange nacht met heel veel acteurs en actrices. Wedden op Oscars kan bij Betsson en bij Unibet. Wij adviseren deze keer om eens naar de website van Betsson te gaan en daar je weddenschappen af te sluiten. Betsson heeft het hele assortiment van de Oscar genomineerde opgelijnd en de quotes zijn erg gunstig. Mocht je nog nooit gegokt hebben bij Betsson dan ontvang je ook nog eens een gratis welkomst bonus van 50 euro. Bezoek nu de website van Betsson en pak je bonus.

Kijkwie de beste acteur van 2011 gaat worden, welke actrice zich mag kronen tot filmkoningin vna het jaar en welke film er met de meeste Oscars vandoor gaat. Ga nu direct wedden op de Oscars!