Online gokken op het Eurovisie Songfestival kan weer en als jij weet hoe de 3 J’s het eraf gaan brengen op het Eurovisie songfestival dan is het zeker  de moeite waard om een gokje te wagen! Als we de bookmakers moeten geloven dan zullen de 3J’s na afloop van de voorrondes door het leven gaan als de 3 Nee’s want de quotes voorspellen niet veel goeds.  Niet doorgaan staat op 1,38 en toch door in het songfestival scoort een quote van 2,80.

Gokken op de 3 Js

Eurovisie songfestival 3Js

3J’s Eurovisie songfestival

Stel nou dat het tegen alle verwachtingen in toch gaat lukken voor de 3JS en ze op de 14de mei gewoon trots in de finale van het songfestival staan dan nog lijkt het op een mislukking uit te lopen. Zowel de statistieken als de kritieken van de de experts in de media liegen er niet om. Door de hele slechte resultaten in het verleden van de Nederlandse artiesten en de kritiek op de 3J’s hebben de bookmakers een enorme hoge quote voor Nederland genoteerd. Mocht Nederland toch als overwinnaar uit de bus komen met de 3J’s en hun liedje dan ontvang je 125 keer je inzet!! Om het maar even voor te rekenen, 100 euro inzetten op Jan, Jaap en nog eens Jaap levert je bij winst 12.500 euro op!!!

Deze hoge quotes staan in vergelijking met favoriet Frankrijk (quote van 2,70) wel enorm hoog. Verder zijn er nog wat favorieten die ook tot de kanshebbers gerekend worden door de wedkantoren zoals bijvoorbeeld Azerbeidzjan (8,00) en Estland (10,00).

Unibet heeft ook dit jaar weer en aantal weddenschappen die wel uniek zijn maar toch heel erg goed passen in het karakter van het Eurovisie songfestival. Het mag algemeen bekend zijn dat de meeste landen punten krijgen van bevriende landen en of buurlanden. Dit jaar kan je daar ook weddenschappen op afsluiten bij Unibet. Volgens de bookmakers zijn wij bevriend met Azerbeidzjan geven wij onze hoogste score (de twaalf punten) aan dit land. Unibet heeft er klaarblijkelijk een sport van gemaakt want je kunt maar liefst 110 songfestival weddenschappen afsluiten via de website van het wedkantoor.

Live wedden op het songfestival

Voor het eerst dit jaar kun je ook live wedden op het songfestival tijdens de tv-uitzendingen de twee halve finales en natuurlijk ook bij de grote finale op 14 mei. En de redactie van allesovergokken.com hoopt natuurlijk wel op een overwinning voor de 3 J’s tijdens dit festival. Het laatste jaar dat Nederland de finale wist te winnen van het Euro visie songfestival was in 1975 en dat is al weer ruim 36 jaar geleden.  Alle ‘Eurovisie Songfestival’ -weddenschappen zijn te vinden op de website van Unibet onder menu ‘Wedden’ >>> ’Global’ >>> ‘Music’. Ga nu wedden op het songfestival!