Een fan van paardenrennen uit Schotland viert deze week een heel groot feest. Na het inzetten bij het gokken op paarden van 5 pence op “each way” en “7 way” won de gelukkige gokker meer dan £ 350.000. De winnaar die ervoor gekozen heeft om zijn naam niet bekend te maken heeft 7 goede winnaars op zijn wedformulier ingevuld van de zeven races die er gereden werden. De kans om dit goed te voorspellen was 706.128 tegen 1 en hiermee heeft de man het bedrag van 353.226 pond bij kunnen schrijven op zijn bankrekening.

Gokken op paarden

Winnen met Paardenraces

Met het geld gaat de winnaar een nieuw huis kopen. “Ik ben geschokt,” zei de 52-jarige winnaar. “Ik heb regelmatig wat geld gewonnen met het gokken op paarden en eigenlijk altijd met kleine inzetten maar zo’n enorm bedrag dat ik heb ik mijn stoutste dromen niet kunnen verwachten.
Ik heb altijd al mijn eigen huis willen kopen, maar ik had nooit gedacht dat ik die zou kunnen winnen met het gokken op paardenraces daarom staat die als eerste op mijn verlanglijstje. Na het huis ga ik op vakantie naar mijn zussen die beiden in het buitenland wonen. De winnaar kan zijn geluk niet op omdat hij 5 jaar geleden werd gedwongen zijn baan op te geven na een hartoperatie. Sindsdien zit de man in de WAO. Het winnen met paardenraces is een droom die uitkomt, zeker omdat ik altijd met kleine bedragen speelde en iedereen mij eigenlijk voor gek verklaarde.

Hij voorspelde de winnaars van de wedstrijden in Brighton, Nottingham, Towcester en Kempton en won 353.064 pond en nog eens £ 162 extra voor de ‘geplaatst’ voorspellingen. “Ik keek naar de eerste vier races op de televisie en vervolgens gegokt op de paarden waarvan ik dacht dat zij zouden winnen,” zei de inwoner van Glasgow. “Mijn hersenen kunnen nog steeds niet verwerken dat ik dit gigantische saldo op mijn rekening heb. Eerst dacht ik dat ongeveer £ 21.000 had gewonnen en daar sprong ik al en gat mee in de lucht. Toen mijn zoon langskwam en naar mijn wedformulier keek zei hij dat ik eigenlijk 353.000 pond gewonnen had met het gokken op paarden. Wil jij zelf ook eens een gokje wagen en denk je verstand te hebben van paardenraces vul dan eens en weddenschap in op het wedformulier van williamhill, deze online bookmaker heeft het hele jaar races uit de heel wereld op de borden staan.