Gokken op paarden is één van de oudste en meest populaire manieren van gokken in Nederland. Bij gokken denken veel mensen vaak direct aan online casino’s of gokken op voetbal maar paarden en paardenraces zijn eigenlijk de voorloper van het wedden op sport. Lang voordat er op voetbal gegokt kon worden werden er al weddenschappen op paardenraces afgesloten. Wat simpel begon als een race of 400 meter monde al gauw uit in allerlei verschillende races en draverijen.

De meest bekende paardenrace waar je op kunt gokken is de Prix de Amerique die verreden wordt in Frankrijk. Maar ook in Nederland zijn er elke week paardenraces op de lokale circuits. Die kun je bezoeken of, nog veel gemakkelijker, je kunt gewoon gokken op paardenraces via internet . Bij youwin.com kun je het hele jaar op paarden gokken, zij bieden races aan uit veel Europese landen en natuurlijk Engeland!

Gokken op paarden

Paardenraces

Het gokken op paardenraces is vrij eenvoudig en de gemakkelijke uitleg bij youwin laat je eenvoudig je favoriete paarden kiezen. Het wedkantoor youwin is een zeer betrouwbaar online wedkantoor dat over het algemeen de beste paarden quotes heeft. Natuurlijk zal het best wel eens voorkomen dat er bij een ander wedkantoor voor een bepaald paard of een enkele race of draverij nog betere quotes zijn maar dat gebeurt maar zelden. Als je wilt wedden op paarden dan kunnen wij youwin.com van harte aanbevelen.

Draverijen en races worden direct live bijgehouden en de traders van youwin zitten er boven op als paarden of ruiters uitvallen voor de race of dat er andere belangrijke zaken zijn dei van invloed kunnen zijn op de uitslag van de paardenrace waar jij op wilt gokken. Ga nu gokken op de draverijen van Catterick, Plumpton of Wolverhampton en win geld met Engels paardenraces! Of kies een race uit één van de andere landen.