Gokken op voetbal – Het nieuwe voetbalseizoen staat alweer voor de deur en de liefhebbers van sport en het gokken op voetbal kunnen hun hart weer ophalen. Als het net zo’n spannende competitie gaat worden als vorig jaar dan valt her weer heel wat te beleven op gokgebied. Als het aan de bookmakers ligt dan gaat Ajax er ook in het seizoen 2011-2012 weer vandoor met de titel. Nog twee dagen en de competitie gaat officieel van start. Gokken op voetbalwedstrijden kan echter vandaag al!

Gokken op Voetbal

Gokken op voetbal

De quotes voor de eindoverwinning na 34 wedstrijden en dus het landskampioenschap bij wedkantoor Unibet zijn als volgt; Ajax is veruit favoriet en gaan volgens het wedkantoor waarschijnlijk hun titel prolongeren met 1,90 krijg je voor Ajax het minste terug over je inzet. De Eindhovenaren (PSV) staan op de 2de plaats en leveren je 4,25 maal je eigen geld op en dat is op zich verrassend nadat Twente toch drie jaar op rij heeft laten zien dat zij voor de eerste danwel de tweede plaats gaan. Als je geld inzet op Twente en de Tukkers worden inderdaad kampioen dan ontvang je 5,50 keer jouw inzet terug en heb je dus goed gegokt!

  • Gokken op voetbal is leuk en gemakkelijk
  • Kies een goed wedkantoor
  • Ontvang een gratis bonus als beginner

Wedden bij Unibet kan vanuit heel Europa en het is best verrassend om te zien wat de Nederlanders vinden van de quotes en hoe de gokkers buiten Nedrland denken over de voorspelde uitkomsten bij Unibet. Een dikke meerderheid van de Nederlanders denkt dat Ajax de titel gaat veroveren (ruim 62%) maar in Europa is men nog meer “Ajax minded” want volgens de bookmaker zou 75% van de niet-Nederlanders wedden op de titel voor Ajax.

Gokken op voetbalOver het algemeen hebben ze het bij Unibet redelijk bij het goede eind. Vorig jaar tipte de medewerkers van het wedkantoor Ajax ook als favoriet en zoals we nu weten is dit ook uitgekomen. Het is natuurlijk ook niet zo verwondrlijk omdat er dagelijks honderden wedstrijden waar je op kunt gokken bij Unibet en dus weten zij wel waar ze het voer hebben. Verstand van inzetten is iets wat jij jezelf natuurlijk ook aan kunt leren. Gokken op voetbalwedstrijden van je favoriete team en of de sporter die goed is kan ook nog eens erg lucratief zijn. Warom zou je het niet eens proberen om je sport kennis om te zetten in geld? Ga nu wedden bij Unibet!

Het bijhouden van alles wat bepalend is voor een wedstrijd en de uitslag is prioriteit nummer één bij een wedkantoor vandaar dat er ook voor de clubs die gepromoveerd zijn naar de Eredivisie quotes zijn. De quote van 1.90 voor degradatie van RKC Waalwijk direct aan het einde van dit seizoen wordt net als de andere quotes gebaseerd op een heleboel factoren, zoals spelers aankopen, historische resultaten, blessures, technische staff om er maar een paar te noemen. Een team van analisten (Traders in de bookie termen) maken er dagelijks hun werk van om elk team tot in detail te analyseren en op basis van meerdere jaren wordt er dan een bepaalde quote gekoppeld aan een wedstrijd en het team. Als jij al jaren je team volgt dan weet je waarschijnlijk ook vrijwel feilloos te voorspellen wanneer ze winnen of verliezen en die kennis kun je toepassen tijdens het gokken op voetbal.
Over het algemeen worden er veel weddenschappen afgesloten op de eredivisie maar gokken op voetbalwedstrijden uit de  eerste divisie (Jupiler League)  komt ook steeds vaker voor, zo zijn de quotes voor bijvoorbeeld het kampioenschap van de Jupiler League ook al vastgesteld en volgens die quotes is Willem II favoriet voor de eindtitel. Voor elke euro die je inlegt op de eindoverwinning van Willem II ontvang je 2,50 terug. (Als Willem II inderdaad kampioen is aan het einde van de competitie natuurlijk)

Gokken op allerlei uitslagen

Naast de gewone winst of verlies weddenschappen kun je ook gokken op allerlei uitslagen die niet persé wedstrijd gerelateerd zijn. Durf jij te voorspellen of de competitie weer op de laatste speel dag beslist gaat worden dan kun je daar ook op gokken bijvoorbeeld. En zo zijn er nog meer weddenschappen. Wie wordt er de topscorer van het seizoen in de Eredivisie en de Jupiler League en met hoeveel goals, wie wordt de beste keeper, welke club wordt tweede. Er zijn eindeloos veel weddenschappen die je af kunt sluiten en gokken op voetbal is dus elke competitie ronde weer super spannend.
Klik hieronder en ga gokken op voetbal bij Unibet
Gokken op voetbal