Gokken op Tennis – Heb jij verstand van Tennis en durf je het aan om te gokken dat er in de finale van de Unicef open een Nederlandse tenniss(t)er staat?!

Ga dan nu direct naar de Unibet website en ga gokken op Tennis.

Robin Haase of Jesse Huta Galung maken kans op die finale plaats in Rosmalen dus zet nu in op één van deze twee Nederlandse tennissers wie weet win jij wel en leuk bedrag!
UPDATE 18:00: KIM CLIJSTERS VERLOREN NA BLAMAGE!

Gokken Unicef OpenOok spelers die niet al te hoog staan op de ATP lijst kunnen in de finale spelen kijk maar eens naar de finale in Queens, waar Andy Murray zijn opwachting maakte tegen Hall Kohlschreibr (quotes stonden op 1.30)

En de ronde daarvoor in de halve finale van Queens stond notabene een qualifier, James Ward, de nieuwe Britse nummer 215 van de ATP tennis wereldranglijst te spelen, dus ook nieuwkomers kunnen voor een stunt zorgen

Tennis finales gras-seizoen

Als je zo eens naar de voorgaande resultaten kijkt in dit gras-seizoen dan lijkt het er wel op dat het een gras-seizoen voor thuisspelers is. Dus als jij wel van een gokje houdt en ook nog een beetje risico durft te nemen dan tippen wij Robin Haase of Jesse Huta Galung voor een finaleplaats van de Unicef Open in Rotterdam. Dit zou een leuke opsteker voor het Nederlandse tennis en voor jou als speler levert ook nog eens cash geld op in de vorm van lekkere winst op je tennis weddenschap. Voor wat betreft het eventuele andere finalisten van het tennis toernooi in Rosmalen zijn wij wat voorzichtiger met onze tips.

Wellicht dat Malisse of een speler als Baghdatis nog in aanmerking zouden kunnen komen voor de finale plaats, maar dat zijn jongens die Robin en Jesse al eerder in het toernooi (de 2de ronde al) tegen zouden kunnen komen. Het lijkt erop dat er in het mannentoernooi geen enkele speler de absolute favoriet is en met kop en schouders boven de de rest uit torent. Mahut zou nog en speler kunnen zijn om op te gokken, als outsider, maar die gaat hier in elk geval niet het zelfde kunstje klaren als vorig jaar. Toen presteerde hij het om tegen Isner op het heilige gras van Wimbledon de langste graspartij ooit te spelen! Dat gaat op de Unicef Open zeker niet gebeuren (denken wij) omdat het op Rosmalen met twee gewonnen sets al gedaan kan zijn.

Dan toch nog even wat tennis tips om op te gokken op de Unicef Open, zet wat geld in op Jerome Chardy en als je twijfelt schroom dan niet om 25 euro in te zetten op Baghdatis! De Cyprioot van origine kan voor verrassingen zorgen zoals de echte Tennis liefhebbers onder ons weten. Bij de vrouwen is er wel een echte favoriet voor ons en dat is natuurlijk Kim Clijsters! Het aanstormende talent Aranxta Rus heeft ook via de kwalificatie rondes een plek op Rosmalen weten te veroveren en Kim zal zich nog wel even achter de oren krabben. Toch een tip om mee te nemen, Aranxta in de Finale?! Ach je weet het maar nooit! Als je toch op de Unibet website bent kun je net zo goed even een gokje wagen op de dames! Kijk ook live de Unicef Open in Rosmalen op TV en zie meteen of je gewonnen hebt met wedden, wel zo spannend!