De enige echte klassieker die Nederland rijk is heeft geen winnaar opgeleverd. Beide elftallen scoorde één keer en daarmee eindigde het duel in 1-1. Na de wedstrijd stond scheidsrechter Vink wederom ter discussie hetgeen dit seizoen al vaker gebeurde. De online bookmakers zullen een goedemiddag achter de rug hebben omdat er niet veel online gokkers wedddenschappen afgesloten hadden op een gelijkspel.

Het is bij de online wedkantoren bekend dat veel mensen die weddenschappen afsluiten op hun favoriete club vaak tegen beter weten in op winst voor hun club wedden. Dit staat bekend als ’emotionele weddenschappen’ in de wereld van online wedden. Geen probleem natuurlijk als jouw club de beste is en vaak hoog eindigt in de competitie. Als je echter fan bent van een club die iets minder presteerd dan is het af te raden om emotie weddenschappen af te sluiten, want dit zal je weinig tot geen geld opleveren.

Aanstaande dinsdag 2 februari is er weer een speelronde voor de eredivisie en je kunt dan weer volop weddenschappen afsluiten op de diverse elftallen die hun wedstrijden spelen.