Win toegangskaarten Real Madrid

Bwin heeft een spiksplinternieuw spel gelanceerd rondom de Spaanse klassieker Real Madrid – Barcelona. Speel het en win twee VIP toegangskaarten inclusief vliegreis voor een uitwedstrijd van Real Madrid! Online wedden bij Bwin altijd spannend!

Volgens de website van Bwin is het volgende gebeurt, iemand probeert de wedstrijd Real Madrid – Barcelona te saboteren want er zijn 4 spelers van Real op mysterieuze wijze verdwenen tijdens een trainings sessie en zonder deze toonaangevende spelers is het onmogelijk om de Spaanse topper te spelen! Hul je in de rol van prive detective en los het mysterie op en wie weet word jij de winnaar van 2 VIP toegangskaarten voor een uitwedstrijd van Real Madrid en vlieg je mee met het team!

Let op: Je ontvangt van elk van de vermiste spelers een aanwijzing, en deze aanwijzingen kun jij gebruiken om de mysterieuze verdwijning op te lossen. Je kunt veel applicaties op het inernet gebruiken om de spelers terug te vinden en ervoor te zorgen dat Real Madrid – Barcelona toch doorgang kan vinden. Er zijn zelfs speciale filmpjes op youtube met geheime codes! Voor elke speler die jij terugvind ontvang je €10 bonus, dus je kunt €40 verdienen!

Zodra je een Real Madrid speler gevonden hebt geeft deze de volgende aanwijzing waarmee je weer op zoek kunt naar de overige voetballers. zet je speurtocht voort tot je alle vier de voetballers heelhuids hebt teruggevonden. Maar dan ben je er nog niet, als je vier spelers hebt dan moeten ze nog ontsnappen en jij kan ze helpen door de muur de ze tegenhoud aan stukken te schieten. Als het je lukt om de vier voetballers te vinden en ze daarna te bevrijden dan ben jij de held van het voetbal en redder van de Spaanse klassieker Real – Barcelona!

VIP kaarten

Als je na je succes een weddenschap plaatst bij Bwin dan doe je meteen mee aan de prijsvraag en maak jij kans op de toegangs kaarten inclusief een vlucht voor twee personen naar een uitwedstrijd van Real Madrid en je vliegt mee met het team, ontvangt VIP kaarten en je bent eregast van Real Madrid en verblijft zelfs in hetzelfde hotel als de spelers!

Je kunt ook VIP kaarten winnen voor de finale van de Champions League in het Santiago Bernabeu in Madrid. Geniet als VIP van de spectaculaire finale tussen de twee beste voetbalclubs van Europa en beleef mee in één van de grootste voetbal stadions van Europa. Bwin de bookmaker vol verassingen en shirtsponsor van Real madrid heeft altijd spectaculaire acties.

Bezoek vandaag nog de website van Bwin en doe mee met dit spectaculaire spel!
Wedden bij Bwin