Komt hij er of niet?! dat is de grote vraag die heel schaatsend Nederland bezig houdt op dit moment. Bij Unibet kun je nu een weddenschap afsluiten of er een elfstedentocht gereden gaat worden in 2010. Online gokken bij wedkantoren neemt een toevlucht in Nederland om dat bij deze soort van gokken de speler voor een groot deel de uitslag zelf kan bepalen. Het afsluiten van online weddenschappen hoort dus eigenlijk thuis in de categorie ‘behendigheidsspellen’.

Neem dit voorbeeld van de elfstedentocht, als je de weerberichten volgt dan lijkt de kans op het doorgaan van de ‘Tocht der Tochten’ vrij klein. Dus als je een weddenschap afsluit dat hij niet doorgaat dan is de kans groter op winst dan andersom. De quotering van Unibet ligt op dit moment op €3,50 voor doorgaan en €1,25 als hij niet doorgaat. Vaak is de quotering bij een online wedkantoor een goede indicatie op welke weddenschap je in moet zetten.

Je kunt natuurlijk ook je emotie mee laten wegen tijdens het afsluiten van een weddenschap, het is echter de vraag of dit verstandig is. Het is wel vaak zo dat dit soort weddenschappen je winst enorm kunnen verhogen!

Zet nu zelf in op de vraag;”Gaat de elfstedentocht door ja of nee?”
Weddenschappen afsuilten - Online wedden