Co Stompé heeft niet voor elkaar gekregen om zijn tegenstander Mark Webster naar huis te sturen. Wat begon als een slechte wedstrijd voor Co resulteerde toch nog in drie spannende laatse sets!  Tijdens de ‘Best of Nine’ kwam Webster – de PDC kampioen van 2008 – op een vier nul voorsprong en Co had weinig in te brengen.

Wat er bij die stand met Co gebeurde leek op een totale transformatie. Hij ging veel beter gooien en pakte nu wel de dubbels die hij mist in de eerste sets. Het publiek werd uitzinning en steunde Co tot de laatse pijl, het mocht echter niet baten. Mark Webster kwam terug en bij een stand van 4-3 in sets gooide Webster zichzelf naar de halve finales. Wat gezien zijn prestaties over de gehele wedstrijd ook zeer verdiend was!

Vanavond staat Raymond ‘Barney’ van Barneveld op ‘het toneel’ om de Nederlandse eer te verdedigen. Wedden op deze wedstrijd kan niet meer maar mocht je geld ingezet hebben op Barney dan hopen wij natuurlijk voor jou dat Raymond wel naar de halve finale gaat! Vanf morgen kun je weer online weddenschappen afsluiten bij Unibet voor de PDC darts kampioenschappen!

De online bookmakers hebben Barney natuurlijk getipt als favoriet en laten wij het hopen dat hij dit ook waar kan maken. Het zou natuurlijk mooi zijn als Barney de PDC wereld kampioenschappen op zijn naam kan schrijven. Na 25 jaar onafgebroken darts te gooien zou dit een mooie kroon op zijn carriere zijn!

Sluit je weddenschap nu af, klik hier