Wedden dat Sven Kramer het gaat ‘flikken’ in Vancouver?! In vette kop geeft ABC aan dat de Amerikanen met meer dan gemiddelde belangstelling de vorderingen van Sven Kramer volgen. Het bericht; “Kramer herdoopt Olympische stad in Svencouver”, is bedoelt om een nog grotere druk te leggen op Sven Kramer. Alhoewel het weining effect lijkt te hebben op de gemoedstoestand van onze Nederlandse topschaatser proberen de Amerikanen er alles aan te doen om Sven Kramer uit zijn concentratie te halen.

Alhoewel Sven op schaatsgebied bijna alles gewonnen heeft wat er te winnen valt en zich eigenlijk niet meer hoeft te bewijzen is zijn erelijst toch nog niet helemaal compleet. Na ontelbare zeges op Wereld- , Europese- en nationale kampioenschappen zal het de eerste keer zijn dat Sven Kramer een Olympische titel (of meerdere) in de wacht kan slepen. Ondanks dat er diverse wereldtitels stukgereden zijn door Sven is dit goud het enige dat nog op zijn verlanglijstje staat.

Ondanks dat de concurrentie erg groot is durven wij het toch aan om al ons geld in te zetten op Sven. Wij sluiten onze weddenschappen af op de beste der beste en dat is gewoon Sven Kramer!
Weddenschappen afsuilten - Online wedden