De sportliefhebbers kunnen er blijkbaar nmaar geen genoeg van krijgen sport, sport en nog meer sport. Het ene evenement is nog niet afgelopen of het volgende staat alweer voor de deur. Na de EK (die overigens desastreus verlopen is voor ons aller Oranje maar genoeg daar over) dat met een weergaloze afsluitende show gewonnen werd door de Spanjaarden is de Tour de France al weer twee dagen oud. De tennisliefhebbers hebben al weer behoorlijk wat wedstridjen van Wimbledon kunnen zien en de Olympische spelen staan op het punt van beginnen.

Wedden op de 100 meter sprint!

Wedden op sportJe kunt kijken naar sport, meedoen aan sport of wedden op sport! Tijdens de EK zijn er meer weddenschappen afgesloten dan ooit tevoren tijdens en eindtoernooi voetbal. Mara ook sporten als wielrenner (de Tour) en tennis (nu Wimbledon) mogen zich verheugen op een groeiende aanhang die wel eens een weddenschap afsluit op een etappe of wedstrijd. En waarom zou je het wedden op sport ook alleen beperken tot de wedstrijden in de ere- of eerste divisie. (of internationale leagues natuurlijk)

100 meter weddenJe kunt toch ook wedden op de evenementen die gehouden worden?! Heb jij als een een weddenschap afgesloten op een 100 meter sprint van Usain Bolkt bijvoorbeeld?! Kijk dat zijn nou spannende weddenschappen. De 100 meter sprint is het koningsnummer van de Olympische spelen en Usain Bolt zal daar weer zijn kunsten laten zien. De verwachtingen zijn hoog voor de koning van de 100 meter. En niet alleen bij de “hardlopers” onder ons. De bookmakers verwachten ook een record omzet te draaien op de komende 100 meter sprint tijdens de Olympische spelen. Wie weet loopt usain wel een nieuw wereldrecord op de 100 meter?!

Usain Bolt zijn 100 meter overwinningen

100 meter sprint – Usain Bolt of Yohan Blake

Ondanks het feit dat Usain Bolt een ongelooflijk goede trackrecord heeft lijkt het er toch op dat ook Usain niet onoverwinnelijk is. Yohan Blake heetf het voor elkaar gekregen om zowel op de 100 meter als de 200 meter te winnen van Bolt. Nu zegt dit natuurlijk nog niet alles want het ook zijn dat Usain zijn tegenstanders geen indicatie wil geven over zijn niveau. Hij is tenslotte al vier jaar lang vastberaden bezig om goud te gaan halen op deze spelen.

Blake is onder de indruk van zichzelf…

“Nine-point-seven-five, it’s awesome. I won the world championship, so I’ve got that. Now, I’m the national champion for Jamaica, so I’ve got that. And now, I go into the Olympics like this…”

En dat is niet zo verbazend als je twee keer van Usain wint. Bolt, de uit Kingston afkomstige Jamaicaan, was niet zo onder de indruk van zijn trainingsmaatje. Tuurlijk was hij licht verbaasd maar hij wist ook wel dat Blake niet de eerste de beste was en dat Yohan zeer waarschijnlijk de nieuwe koning op de 100m eter gaat worden. Maar nu nog niet aldus Usain Bolt. Eerst is hij van plan om nog een gouden plak meer naar huis te nemen.

Wedden op de 100 meter van Usain Bolt

Olympische spelen wedden