The Voice of Holland beheerst heel Nederland en ook wij gaan kijken naar de finale van de Voice of Holland! De meningen van de redactie liggen niet op één lijn het is bij ons 3 tegen twee dat Ben Saunders gaat winnen en wij hebben ons geld al ingezet bij Unibet. Vrijdag 21 Januari voor ons geen gokkasten of casinospellen, wij zitten voor de buis en gokken op de Voice of Holland!

Ben, Leonie, Pearl en Kim zijn stuk voor stukk allemaal gezegend met een gouden stem en heel veel talent en wij rekenen er op dat de finale heel erg spannend gaat worden. Het ligt er natuurlijk wel aan welk nummer de finalisten gaan zingen, of ze hun dag hebben en, ook niet geheel onbelangrijk, in welke volgorde treden ze op. Vaak is het zo dat de laatste artiest de meest indruk maakt bij talenten shows, of dit bij de Voice of Holland ook zo is moet nog blijken!

Gokken op de Voice of Holland finale

Gokken op de Voice of Holland

Finale van de Voice of Holland

Al maanden volgen miljoenen Nederlanders de talentenshow op RTL4 en iedere week zijn er toch keer zijn er toch weer heel veel verrassingen. Nu de 4 finalisten bekend zijn en later op de avond de finale van de Voice of Holland op televisie komt lijkt het wel of we met zijn alle de talenten uit de voorgaande maanden weer vergeten zijn. Wij gokken erop dat we er best nog wel een paar tegen zullen komen op de radio de komende maanden en de finalisten Leonie, Pearl, kim en Ben natuurlijk ook.

De winnaar krijgt natuurlijk en platencontract en zal naar alle waarschijnlijkheid een carriere tegemoet gaan zoals bijvoorbeeld Marco Borsato. De absolute favoriet om de Voice of holland te winnen is Ben Saunders bij vele mensen. Als jezelf nog wilt gokken op de Voice of Holland dan kan dat bij Unibet!