Vanavond (Vrijdag 21 Januari) is de eredivisie weer begonnen met PSV-NEC. Wedden op voetbal kan nu weer bij Unibet en Bwin en het belooft weer een mooie 2e seizoenshelft te worden. Diverse voetbalclubs zijn nog in de race voor het kampioenschap. En weddenschappen op jouw club afsluiten is elk weekend leuk.

Daarnaast is het ook interessant om eens te kijken naar de algemene weddenschappen. Wie wint de competitie, welke speler wint de topscorer bokaal, wie word 2de enz. enz. Het aantal weddenschappen is enorm en er zit er altijd wel één voor jou bij. Of je nu fan bent van Ajax, PSV of bijvoorbeeld Twente of FC Groningen elke wedstrijd zijn er meerdere weddenschappen af te sluiten bij de bookmakers.

Heb je nog nooit een gokje gewaagd dan is het nu de tijd om het eens te proberen!

Het afsluiten van weddenschappen gaat erg gemakkelijk bij de beste online wedkantoren. Als je de website van Bwin of Unibet bezoekt dan zul je zien dat het net zo eenvoudig is als de veters van je voetbalschoenen strikken. Stap voor stap leggen ze je uit wat je moet doen om te wedden. Meestal ben je binnen 4 of 5 stappen klaar. En je kunt al wedden vanaf een paar euro.

Aan de qoutes kun je direct zien hoeveel je winst zal zijn als je de uitslag juist hebt. Probeer ook eens je risico te spreiden door op een paar wedstrijden tegelijk te wedden. Neem bijvoorbeeld de wedstrijden die dit weekend gespeelt worden;

12:30
Ajax 1.55 – X 3.75 – AZ 5.25
14:30
Groningen 3.52 – X 3.40 – FC Twente 1.90
14:30
Sparta Rotterdam 1.90 – X 3.30 ADO – Den Haag 3.65
14:30
VVV 3.70 – X 3.40 – Feyenoord 1.85

Achter de clubs staat de quotering voor winst en het kruisje staat voor een gelijkspel. Makkelijker kan het niet kijk snel op de website van Unibet