Online wedden op Twente? Vanmiddag is het weer zover voor de huidige nummer 2 van de competitie FC Twente. In het duel tegen FC Groningen kan Twente laten zien of ze nog kampioen aspiraties hebben. Twente heeft 3 punten minder dan PSV maar loopt ook een wedstrijd achter. (PSV heeft Vrijdagavond al gespeeld.)

De tukkers die een erg goede eerste seizoenshelft achter de rug hebben moeten de wedstrijd tegen FC Groningen winnen om op een gedeelde eerste plaats te komen met de Eindhovenaren. De bookmakers zijn erg blij met het succes van FC twente want er zijn nu veel meer mensen in Nederland die weddenschappen afsluiten op FC Twente. Online wedden op de nummer twee kan bij Bwin en Unibet, beide online bookmakers die de beste quotes voor Twente vastgesteld hebben.

Je kunt natuurlijk ook wedden op de andere voetbalwedstrijden in de eredivisie, Ajax ontmoet AZ, in Venlo speelt de plaatselijke VVV tegen Feijenoord en Sparta moet het in het Kasteel opnemen tegen ADO Den Haag. Het belooft dus een mooie voetbal middag te worden in de Nederlandse competitie. Als het weer een beetje meewerkt (en dat ziet er wel naar uit) zal er geen voetbalwedstrijd afgelast worden dus je kunt op alle wedstrijden nog weddenschappen afsluiten.

Het is ook leuk om eens een ‘trio bet’ (weddenschap over drie voetbalwedstrijden) te plaatsen en daarmee je kansen op winst te verhogen!