Zondag 12 September (morgen) gaan ze weer ‘scheuren’ in Italie dus dat wordt weer wedden op de formule 1! De coureurs van de Formule 1 gaan het op circuit van Monza in Italie weer strijden om de punten voor het algemeen klassement in de Formule 1. Het circuit van Monza staat bekend als het ‘hogesnelheids circuit’ waar de rijders ongekende snelheden bereiken. Hierdoor komen ze bloot te staan aan hoge g-krachten en dienen ze extra scherp te zijn en de volledige race geconcentreerd te blijven. Dat betkend voor dat deze formule 1 race extra inspannend is voor de coureurs en daarmee extra spannend als je wilt wedden op de formule 1 race van Monza!

Het formule 1 ciruit van Monza heeft regelmatig onder vuur gelegen om de snelheden en de gevraalijke situatie die hierdoor voor de coureurs kan ontstaan. Meerdere keren is geprobeerd om door middel van herinrichting van het circuit de snelheden in te dammen, echter allemaal zonder het gewenste resultaat. Monza in Italie is nog steeds één van de circuits waar de gemiddelde snelheden het hoogste liggen.

Nu wedden op de Formule 1

Wedden op de Formule 1

Formule 1 op het circuit van Monza

in Monza worden er naast de Formule 1 nog veel meer Italiaanse en internationale races verreden, zowel met auto’s als motoren. De Formule 1 op het circuit van Monza staat natuurlijk wel het hoogste aangeschreven op de internationale kalender. De historie van Monza is groot en de naam van het circuit is verbonden aan veel produkten. Legendarisch is misschien wel de Opel Monza die in Duitsland uitgebracht werd in de jaren ’70. Dit model was eigenlijk de sportievere uitvoering van de Senator het meest prestigieuze model van Opel toendertijd. De Monza is tot eind 1986 in produktie gebleven en deed zijn naam wel eer aan, de sportieve prestaties die op het circuit in Italie geleverd werden kon je met deze auto nabootsen (in de produktie klasse).

In Italie is de Formule 1 natuurlijk één van de beste bekeken autosporten en wedden op de formule 1 wedstrijden is in Italie net zo gewoon als wijn drinken. Zeker als de coureurs van Ferrari, het meest bekende Italiaanse race merk, hun rondes op Monza maken dan zijn de Italianen één en al trots en gaat er niets boven de Formule 1. Het is bijna niet te geloven dat er één zondag per jaar meer geld omgaat in het wedden op de formule 1 dan in voetbal weddenschappen. Ga nu zelf wedden op de race op Monza en beleef de spanning!