Wedden op Ajax – Juventus

Ajax – Juventus is een echte Europese top voetbalwedstrijd waar je op kunt wedden! En zoals je gisteren hebt kunnen zien is wedden op sport wel heel erg spannend. Tienduizenden weddenschappen zijn gisteren verloren gegaan door de diskwalificatie van Sven Kramer.

Wedden op Ajax – Juventus zal echter niet beinvloed worden door een verkeerde wissel (of iets anders). Deze voetbalwedstrijd gaat gewoon door en het is aan jou om de uitslag van deze wedstrijd goed te voorspellen. Als je nu je weddenschap afsluit kun je bij winst van Ajax bijna 5 keer je eigen inzet winnen. Mocht Juventus de wedstijd winnen en jij hebt op Juventus gewed dan ontvang je 1.7 keer je geld terug en als Juventus – Ajax in een gelijkspel eindigt en jij hebt dit goed voorspelt dan ontvang je 3.5 keer het geld dat jij ingezet hebt met je weddenschap.

Wedden op Europees Voetbal

Naast Juventus – Ajax zijn er nog veel meer wedstrijden waar je op kunt wedden. Kijk hieronder voor het overzicht van de wedstridjen en de quoteringen voor je weddenschappen bij Unibet.

Galatasaray A.?. – Atlético Madrid
Marseille – FC Kopenhagen
PSV – Hamburg SV
Roma – Panathinaikos
SC Anderlecht – Athletic Club Bilbao
Shakhtar Donetsk – Fulham
Unirea Urziceni – Liverpool
Fenerbahçe – Lille
Hapoel Tel Aviv – Rubin Kazan
Juventus – Ajax
Red Bull Salzburg – Standard Luik
Sporting Lissabon – Everton
Valencia – Club Brugge
VfL Wolfsburg – Villarreal
Werder Bremen – FC Twente

Wedden op Twente

FC Twente speelt de uitwedstrijd tegen Werder Bremen en de kans dat FC Twente doorgaat naar de volgende ronde is zeker aanwezig. In de thuiswedstrijd heeft Twente met winst een belangrijke stap in de goede richting gezet. Wedden op Twente is daarom extra interessant vanavond. Alhoewel het team van Werder Bremen er alles aan zal doen om thuis te winnen van Twente zetten wij toch ons geld in op hetbehalen van de volgende ronde voor Twente.

Wedden op Twente kan bijna niet fout gaan en bij een gelijkspel telt een uit doelpunt dubbel dus het is zaak dat FC Twente minsten één doelpunt scoort. Wist je trouwens dat je ook kunt wedden op doelpunten, zoals wie de eerste scoort, hoeveel doelpunten in totaal, welke helft wordt er gescoord. Weddenschappen afsluiten op voetbal is altijd erg spannend, en afhankelijk van jouw weddenschap kan je het nog veel spannnender maken!