Wedden op Ajax, dat vanavond speelt in de eredivisie kan je een aardig zakcentje opleveren. De tegenstander Roda JC is volgens de online bookmaker Unibet bij voorbaat de verliezer. Met een quotering van 12 x je inzet als Roda wint kan dit toch nog wel eens aardig wat mensen gaan verrassen.

Online gokken kan ook in de vorm van weddenschappen en het leuke hiervan is dat je redelijk zeker kunt zijn van de uitslag. Volgens de statistieken is de kans dat Ajax wint vanavond erg hoog dus wedden op Ajax levert niet al teveel geld op. Sluit je daarin tegen een weddenschap af dat Roda de wedstrijd tegen Ajax wint dan is de winstuitkering vele malen hoger. Uiteraard moet Roda dan wel winnen en dat zal zeker niet zo makkelijk gaan.

Er zijn vanavond genoeg wedstrijden waar je een weddenschap op af kunt sluiten. Het leuke van het wedden op meerdere wedstrijden tegelijk is de extra kick die je krijgt tijdens het volgens van de radioverslagen of de beelden op de televisie. Elke minuut kan je uitslag weer anders zijn en waar krijg je anderhalf uur spanning voor een paar euro?!?! Allen tijdens het afsluiten van online weddenschappen ben je zeker van zoveel spanning!