Wedden op Bayern

Wedden op de Champions league wedstrijden van vanavond bij Bwin. De twee wedstrijden die vanavond gespeelt worden zijn erg interessant om op te wedden. De quotering laat zien dat Bayern Munchen veruit favoriet is tegen Fiorentina. Bayern speelt thuis en de formatie van de Nederlandse coach Louis van Gaal draait als een trein in de Duitse Bundesliga.

Fiorentina daar in tegen draait mee in de middenmoot van de Itliaanse Serie A (de italiaanse hoogste betaald voetbal divisie) en is op papier niet echt een tegenstander waar Bayern Munchen onder de indruk van zal zijn. Wat velen echter vergeten is dat Fiorentina wel een rijke historie heeft als het aankomt op wilskracht en ook nog eens echt Italiaans voetbal speelt. Bayern Munchen kan hier niet echt mee omgaan, omdat het team aanvallend voetbal wil spelen.

Wedden op Arsenal

Op het programma staat ook de wedstrijd FC Porto – Arsenal. Ervaren gokkers zullen wedden op Arsenal alhoewel FC Porto in de quotering er beter voor staat. Porto heeft net als Bayern het thuisvoordeel en het team van coach Jesualdo Ferreira is er op gebrand om tegen Arsenal vol te gaan en de winst in Portugal te houden. Wedden op een gelijkspel kan ook een goede weddenschap zijn want als deze wedstrijd in een gelijkspel eindigt dan ontvang je 3.15 keer je eigen inzet.