Wedden op de Oscars

Vanavond is het zover en worden de Oscars weer uitgereikt! Beleef het vanavond zelf mee via de live uitzending en maak het nog spannender door zelf te wedden op de Oscars! Wie gaat de Oscar voor de beste film winnen en wie ontvang het felbegeerde beeldje voor de beste acteur wed, kijk en win!

Al jaren zijn de Oscars de meeste gewilde prijzen voor acteurs, filmmakers en eigenlijk voor iedereen die in de filmindustrie werkt. Of je nu de muziek voor een film componeert of de casting voor een filmproduktie voor je rekening hebt genomen een Oscar kan je er altijd mee winnen! (Als je genomineerd bent natuurlijk) Er zijn een heleboel verschillende categorieen die meedingen voor deze geliefde ‘gouden’ beeldjes. Bekijk alle oscar categorieen, ga nu wedden op de Oscars!

Live vanuit Hollywood zullen alle filmsterren weer paraderen op de rode loper die sommige zal leiden naar het beeldje der beelden of de prijs der prijzen voor acteurs, de Oscars. Waar je deze happening al jaren kunt volgen via de live uitzending op de televisie kun je het nu nog spannender maken door zelf een weddenschap af te sluiten op de Oscars. Je kunt de hele avond bij Unibet wedden op de Oscars en het kan tot een paar minuten voor de daadwerkelijke uitreiking!