Tijd om weddenschappen af te sluiten op het EK

wedden op ek wedstrijdenWedden op EK wedstrijden – Het EK voetbal is weer begonnen. En ook al doet Oranje niet mee, je hebt vast wel een andere ploeg, waar je alle vertrouwen in hebt. Zet geld in op het team waarvan jij denkt dat het Europees Kampioen gaat worden of wed om te beginnen op het elftal dat de poule wint.

De online bookmakers bieden hele goede quotes en je kunt er veel meer geld verdienen dan met de Lotto. Afhankelijk van de weddenschap tot wel 500 keer je inzet

Wedden op EK wedstrijden, welk team speel jij?!

Wat dacht je van de Rode Duivels? Het Belgische team is sterker dan ooit en heeft met topspeler Kevin de Bruyne alles in huis om de grote landen te verslaan, al zullen onze Zuiderburen nog een zware dobber hebben aan de poulewedstrijden tegen Italië, Zweden en Ierland. Hoeveel denk jij dat het gaat worden? Je kunt op verschillende manieren wedden op EK wedstrijden tijdens alle poulewedstrijden.

Je kunt natuurlijk gewoon inzetten op de eerstvolgende wedstrijd, maar je kunt ook kiezen voor een combinatie van wedstrijden. Als je alle uitslagen goed hebt voorspeld, win je direct een enorm bedrag. Maar als je maar één wedstrijd verkeerd inschat, dan krijg je niets. Gelukkig kun je het jezelf iets makkelijker maken door bijvoorbeeld aan te geven dat je maar twee van de drie wedstrijden goed hoeft te hebben.

Maar er komt meer kijken bij officiële sportweddenschappen. Je kunt bijvoorbeeld een handicap toekennen, zodat er één team een voordeel heeft. Ook heb je de mogelijkheid om op twee verschillende uitslagen tegelijkertijd in te zetten. Tenslotte kun je er nog voor kiezen om niet in te zetten op een exacte eindstand, maar op het totaal aantal doelpunten dat zal vallen.

Live sportweddenschappen maken voetbal kijken extra spannend

Maar het mooiste van sports betting is toch wel het live element. Je kunt op de site van het online wedkantoor altijd live elke wedstrijd volgen en zelfs tijdens het spel nog je weddenschap aanpassen. Dus stel dat er een speler uit jouw favoriete team al een rode kaart krijgt aan het begin van de wedstrijd dan verandert dat de kansen op de winst aanzienlijk. Jij kunt dan nog besluiten om je weddenschap te veranderen, al zul je niet de enige zijn, waardoor je winst zal afnemen.

Er kan natuurlijk van alles gebeuren tijdens een wedstrijd waardoor de kansen keren. Denk aan goals in de eerste helft, blessures of een team dat uit vorm blijkt. Allemaal situaties waarbij je je inzet wil aanpassen.

Het live wedden maakt een voetbalwedstrijd super spannend. Niet alleen wil je natuurlijk jouw favoriete team zien winnen, je wilt het liefst ook je inzet dubbel en dwars terugverdienen. Je zult zien dat je met klamme handjes aan je scherm gekluisterd zit. Nu nog een team vinden waar je je geld op durft in te zetten!