Drie Nederlandse clubs spelen in de Europa League, Utrecht dat thuis speelt tegen Liverpool, PSV dat het opneemt tegen Metalist Kharkiv in de Oekraine en de derde Nedelandse club in de Europa League is AZ dat uit in Minsk de club FC Bate Borisov ontmoet. Wedden op Europa League wedstrijden is vanavond dus heel erg interessant. Als je nog nooit een voetbalwedstrijd afgesloten hebt dan is dit je kans om op drie Nederlandse club tegelijk (of afzonderlijk per wedstrijd) te wedden!

Wedden op de Europa League wedstrijden biedt je alleen vanavond al 24 wedstrijden en dus 48 clubs uit tientallen landen om op te wedden. Voetbalweddenschappen afsluiten kan tot enkele minuten vor de aftrap en de meeste online wedkantoren bieden zelfs de mogelijkheid tot live wedden aan. Tijdens de wedstrijd kan je dan nog weddenschappen afsluiten die je aan de hand van de wedstrijd beelden dus direct kunt bijstellen.

Nu wedden op Europa League wedstrijden

Wedden op de europa League wedstrijden

Quotes voor de Nederlandse clubs in de Europa League

De online wedkantoren hebben de afgelopen uren niet stilgezeten en de quotes voor de Nederlandse clubs in de Europa League staan weer live. Opvallend is dat geen van de bookmakers er vanuit gaat dat PSV, AZ of Utrecht hun wedstrijd zal winnen alhoewel sommige quotes dicht bij elkaar liggen ligt het voordeel toch bij de buitenlandse clubs.

Utrecht – Liverpool staat genoteerd voor 3,40 – 3,30 -2,10 en voor de wedstrijd Metalist Kharkiv – PSV staat er bij Unibet 2,40 – 3,30 – 2,85, ook AZ dat net als PSV een uitwedstrijd speelt (tegen Bate Borisov) staat 2,10 – 3,30 – 3,40 genoteerd.

Wedden op Europa League wedstrijden en dan met name de Nederlandse clubs kan je dus best wat geld opleveren!