Wedden op Feyenoord – Twente

Vanavond om 20:45 staat de KNVB beker wedstrijd Feyenoord – FC Twente op het programma. De ideale gelegenheid om te wedden op voetbal. Deze halve finale wedstrijd zal voor Feyenoord een stap naar een prijs kunnen beteken. Voor Twente uiteraard ook maar zoals het er nu naar uitziet zal Twente de kampioensschaal in ontvangst nemen als landskampioen.

Wedden bij BwinWedden op Feyenoord – Twente kan bij de vetrouwde online wedkantoren Unibet en Bwin en de quotes liggen bij beide bookmakers niet te ver uit elkaar. Bwin geeft respectievelijk 2.55 – 3.20 – 2.50 op winst – gelijkspel – of verlies van Feyenoord. Unibet daar in tegen gaat er vanuit dat Twente het niet gaat halen en keert daarom 2.55 – 3.30 – 2.60 uit op een verlies – gelijkspel -of winst van FC Twente.

Je ziet het wedden op Feyenoord – Twente is eigenlijk het interessantst als het en gelijk zal worden je pakt dan ruim drie keer je eigen inzet bij beide wedkantoren. De echte fans van Feyenoord en Twente hebben natuurlijk geen enkele boodschap een een gelijkspel voor hun telt alleen de wisnt van hun eigen club. Feyenoord moet de finale halen om zeker te zijn van Europees voetbal en Twente wil natuurlijk graag de finale halen en er zo op te mikken om de dubbel te halen. Twente is natuurlijk nog leider in de Nationale competitie en heeft al Europees voetbal in de tas zitten.

Wedden bij UnibetDe wedstrijd is live te volgen via de diverse live streams op het internet en bij de bookmakers. Diezelfde online bookmakers bieden je trouwens ook de mogelijkheid om live te wedden tijdens de voetbal wedstrijd. Direct je weddenschap aan passen op de resultaten van je voetbal team met je telefoon of via het internet doe je met live wedden! wacht niet langer ga nu wedden op feyenoord – FC Twente