Wedden op het songfestival

Alhoewel het nog ruim 2 maanden duurt is er bij Unibet al een lijst vrijgegeven voor het wedden op het songfestival. Dit jaarlijks zangfestijn word door miljoenen mensen via de televisie gevolgd en de uitslag is niet altijd even onpartijdig. In het verleden is vaak gebleken dat tijdens de punten verdeling de landen die deelnemen de buurlanden het hoogste aantal punten geven.

Vooral in de voormalige Oostblok landen komt het regelmatig voor dat zij elkaar de meeste punten geven. Desalniettemin is het wedden op het songfestival toch en leuke aangelegenheid, helemaal omdat dit nou echt een weddenschap is die door niets of niemand te voorspellen is. Wie had ooit gedacht dat de hard rock groep Lordi uit Finland ooit het songfestival zou winnen met een spijkerhard rocknummer. De mensen die daar toen een weddenschap op hebben afgesloten wonnen een recordbedrag met hun weddenschap.

Songfestival weddenschappen

Het Eurovisie songfestival maakt altijd vele tongen los, is het niet door de keuze van de winnaar dan wel door de het gedrag van de presentatoren. Wie herinnerd zich niet de Duitse verslaggever die tijdens het geven van de punten even aan de borsten van zijn medepresentatrice zat en de historische woorden;” deze punten blijven hier”, gebruikte?! Ja wij durven er wel op te wedden dat er tijdens dit songfestival weer genoeg zal gebeuren om nog lang over na te praten.

Wedden op Nederland

Als je vast een kijkje wil nemen bij de quoteringen van Unibet om je voor te bereiden op het wedden op het songfestival dan kan dat op de website van Unibet. Kies dan in de linker wedkolom voor de categorie ‘entertainment’ en je ziet de optie Eurovisie Songfestival verschijnen. Zoals je ziet kan het wedden op Nederland je heel veel geld opleveren als Nederland het songfestival toch weet te winnen. Uit de quotering van 200 tegen 1 blijkt maar weer dat voor Nederland wedden op het Songfestival niet echt veel vertrouwen geniet van de bookmaker. Misschien juist een reden om het wel te doen, je weet maar nooit!